Cum se simte Andreea Marin după ce a contractat Covid-19 pentru a doua oară: „Nu a fost o bucurie”

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Etalonul femeii puternice, a femeii de carieră, dar și a familistei convinse a trecut a doua oară prin nemilosul virus care ne-a răscolit viețile de doi ani încoace. Cei care i-au fost alături au fost iubitul și fiica sa, Violeta.

Andreea Marin s-a infectat pentru a doua oară cu Covid-19. Deși simptomele i-au dat ceva bătpi de cap, vedeta a mărturisit că le-a făcut față cu bine și cu siguranță faptul că a fost răsfățată de cei dragi.

„A fost ca o gripă normală. Trei zile a fost deranjant, apoi am revenit la starea normală. Tratament simplu. Nimic deosebit, mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt singura din familie care a avut COVID-19. Am fost fericită să fie așa.

Violeta și Adrian au avut grijă de mine, gătindu-mi și lăsându-mi tot ce am nevoie la ușă. (…) Am fost nevoită să amân planuri profesionale. Ceea ce nu a fost o bucurie, dar e de înțeles. Mergem mai departe.', a declarat Andreea Marin.

300064865_629660985187500_5434151332582305509_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totul s-a terminat cu bine, a urmat tratamentul recomandat de specialist, însă vedeta a recunoscut că și metodele clasice din bătrâni fac minuni și au grăbit procesul de vindecare.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă cu legume, tăieței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme îmi amintește de supa mamei. Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase!

Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid. Nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus. Avem cu toții destulă și eu sunt bine. Nu au fost probleme mari de depășit. Am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior. Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este. Cred că natura e vindecare înainte de toate.', a mai spus vedeta, pe rețelele de socializare.

Recent, Andreea Marin și-a anunțat fanii că s-a reîntors cu forțe proaspete la muncă și a postat pe Instagram o imagine în care apare extrem de senină și plină de viață.

„Filmare. Alb negru azi. Dar ziua e viu colorată!', a scris Andreea Marin în dreptul imaginii pe care a împărtășit-o cu fanii săi.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete