Cum se înțeleg Brigitte și Florin Pastramă după ce aproape divorțaseră: „Suntem în permanentă schimbare”

În urmă cu câteva luni, Brigitte și Florin Pastramă au semnat actele de divorț la notar, dar s-au răzândit după câteva săptămâni. Au rămas împreună, iar acum, într-un interviu pentru Antena Stars, ea a dezvăluit cum se înțelege cu soțul ei și cum au trecut peste discuțiile din cuplu.

Brigitte Pastramă e credincioasă, se roagă mult pentru relația ei, pentru sănătatea ei și a copiilor ei. „Lucrurile s-au calmat de jumătate de an. Noi suntem în permanentă schimbare, cred că Dumnezeu este unicul care poate să ne schimbe la vârsta asta. Să sperăm că domnul Iisus să ne dea înțelepciunea să putem să înțelegem ce nevoi are fiecare dintre noi, astfel încât când unul este nervos, celălalt să fie calm și să nu fim amândoi în aceeași stare, că nu este bine.

Eu nu pot nimic, decât în Hristos, atât. Noi avem o fire, pe care trebuie să o răstignim. Dacă încă nu reușim, Dumnezeu să ne țină astfel încât unul să fie mai înțelept decât celălalt', a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars, conform spynews.ro.

Vedeta are și câteva gânduri pentru 2023. „Vreau copiii mei să fie pe o cale bună. Îmi doresc pentru copiii mei, pentru că eu am absolut totul.

Dar îmi doresc copiii, ei să înțeleagă, ceea ce este cel mai important, că acum este vremea în care alegi cu adevărat calea', a adăugat vedeta.

Cum se înțeleg Brigitte și Florin Pastramă după ce   aproape divorțaserăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Brigitte și Florin Pastramă o să locuiască și în Dubai

400.000 de euro a costat casa în care Brigitte și Florin Pastramă, soțul ei, au de gând să locuiască în anumite perioade. Ei nu se vor muta definitiv în Dubai, nu părăsesc România definitiv.

În emisiunea „Xtra Night Show’, de la Antena Stars, Brigitte Pastramă a vorbit despre posibila mutare în Dubai. „Nu ne mutăm chiar definitiv. Am găsit o țară unde, în momentul în care ai intrat în ea, te avertizează că, dacă ești găsit cu chestii interzise, pedeapsa e capitală. Plus de asta, este o țară în care, dacă furi, ți se taie mâna. Este o țară frumoasă, o țară binecuvântată’, a mărturisit ea, conform spynews.ro.

Casa ei au achitat-o 70%, iar restul de 30% la finalizarea construcției. „Eu fac niște sacrificii pentru asta. Nu mă voi muta 100%, dar decizia e luată, eu am investit deja. De un an și ceva cochetam cu chestia asta, dar nu pentru a mă muta, era așa un vis’, a mai adăugat ea.

Despre casa din Dubai, vedeta a mai spus: „Este o casă de 130 de metri pătrați. Are două dormitoare, trei băi, un living, o curticică mică, pentru câinele nostru.

În comparație cu casa de 400 și ceva de metri pătrați pe care o avem în Pipera, asta este o căsuță, unde poți să începi o viață, pentru că îmi doresc. Viața este mai ieftină acolo, îți spun sincer’, a mai declarat soția lui Florin Pastramă la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete