Cum să vă asigurați o piele sănătoasă?

Pielea este un organ foarte important al corpului uman, care este adesea expus la numeroase afecțiuni. Una dintre funcțiile sale principale este aceea de a proteja organele interne, așa că este, de asemenea, adesea supusă la diverși factori dăunători. Pielea are și o funcție vizuală, deoarece, mai ales în timpul vacanțelor de vară, nimeni nu-și poate imagina acoperirea unor suprafețe mari din ea și, în plus, acest lucru nu este recomandabil nici din motive de sănătate.

Toate acestea fac să fie important să știm cum să ne asigurăm că pielea rămâne naturală, frumoasă și sănătoasă pentru mulți ani de acum încolo. Aceasta este influențată de o serie de vitamine și minerale, care trebuie să fie furnizate organismului în cantități suficiente, dar colagenul este, de asemenea, important – lucru pe care mulți oameni îl uită, legându-l în primul rând de articulații. Așadar, cum poate fi menținută o piele sănătoasă cu ajutorul colagenului?

Efectele colagenului asupra pielii

Colagenul este proteina de bază care construiește pielea. Din acest motiv, are un impact uriaș asupra aspectului și stării sale generale. În plus, este un fel de lipici între piele, cartilaje și oase și, deși organismul este capabil să îl producă singur, prin diverse boli, afecțiuni și îmbătrânire, nivelul de colagen începe să devină din ce în ce mai scăzut. Acest lucru face să merite să luăm în considerare suplimentarea sa, dar de ce este atât de important?

  • Acesta afectează în mod pozitiv articulațiile, astfel încât acestea să se poată mișca în mod corespunzător fără a simți dureri;
  • Face ca vasele de sânge să fie mai flexibile și are un efect pozitiv asupra circulației generale a sângelui;
  • Participă la procesele de fuziune osoasă și de vindecare a rănilor;
  • Netezește pielea în general, menținând-o întinsă la nivelul potrivit și adăugând elasticitate.

Mai mult, colagenul reprezintă aproximativ 30% din toate proteinele care se găsesc în corpul uman. Acest lucru nu face decât să sublinieze cât de mare este efectul pe care îl are asupra pielii, printre altele. Toate acestea fac să fie important să fim atenți la deficiențele sale, care vor afecta negativ funcționarea generală a organismului. Colagenul nu este important doar pentru articulații și piele, ci și pentru păr și unghii.

Poate fi eficient colagenul administrat pe cale orală?

Colagenul administrat pe cale orală poate fi eficient, în special pentru întărirea și elasticizarea pielii. Cu toate acestea, merită să mizăm pe compoziția corectă a acestui tip de nutrienți, deoarece nu toate vor avea același tip de colagen. De aceea, merită să alegeți balsamurile de colagen care conțin, de exemplu, hidrolizat din această proteină. Acest lucru este important deoarece este mai bine absorbit de organism, ceea ce va face pur și simplu ca suplimentarea să fie și mai eficientă.Unul dintre suplimentele de colagen mai bogate din acest punct de vedere este ALLDEYNN COLLAROSE. Acesta se caracterizează prin compoziția sa valoroasă, care poate crește în mod realist elasticitatea pielii, reduce ridurile și celulita și are un efect pozitiv asupra părului și unghiilor. Dacă organismul este deficitar în colagen, merită să completați rapid cu acest supliment.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Advertorial