Cum să alegeți o geantă frumoasă și practică pentru ținutele de zi cu zi?

Geanta este accesoriul obligatoriu pentru multe femei care nu întâmpină provocările unei noi zile fără să își completeze ținuta vestimentară cu o geantă pe măsură. Pentru unele femei, geanta este un accesoriu care împrumută aceleași funcții precum bijuteriile, motiv pentru care dețin o colecție impresionantă alcătuită din tot felul de genți de diferite dimensiuni, modele și culori, tocmai pentru a-și potrivi astfel geanta cu fiecare ținută. Pentru alte femei, geanta este mai degrabă o investiție pe termen lung, preferând mai degrabă o singură geantă din piele versatilă, calitativă și încăpătoare, potrivită atât pentru serviciu, cât și pentru ieșirile în oraș. Indiferent că dețineți propria colecție de genți sau că preferați gențile clasice, rezistente și de înaltă calitate, cu siguranță vă doriți ca următoarea geantă pe care o veți achiziționa să fie practică, funcțională, dar și să vă îndeplinească cerințele estetice. 

Iată, așadar, două importante criterii de care puteți ține cont atunci când vă achiziționați o nouă geantă:

  1. Prioritizați confortul

O geantă confortabilă este întotdeauna ușor de purtat. Chiar dacă vă atrage design-ul unei genți, dacă vi se pare incomodă sau simțiți că este dificil de purtat, cel mai probabil nu o veți utiliza de prea multe ori. Înainte de a cumpăra o geantă, probați-o pentru a vedea cât de bine vi se potrivește și cât de confortabilă este la purtat. Dacă preferați să efectuați cumpărături din magazinele online, atunci accesați www.toronero.ro pentru a explora o gamă extinsă de genți din piele care beneficiază de o politică de returnare simplă și rapidă, astfel încât să puteți încerca geanta fără niciun risc. Atunci când probați pentru prima dată o geantă, verificați dacă rămâne fixă pe umăr sau alunecă ușor, dacă prezintă stabilitate, dacă vă alunecă pe braț, dacă este suficient de ușoară și de rezistentă. La rândul lor, curelele genții și stilul său ar trebui să faciliteze transportul și să vă asigure confort la fiecare pas. Dacă simțiți că geanta este mai degrabă greoaie, vă incomodează și nu este deloc eficientă, atunci vă puteți continua căutările, luând în considerare și alte stiluri de genți, inclusiv rucsacuri spațioase, genți tote sau genți crossbody.

  1. Organizarea contează

Dacă o geantă este compartimentată eficient, atunci vă ajută să vă mențineți în ordine toate articolele. Într-o geantă bine compartimentată, veți găsi cu ușurință documentele pentru serviciu, temele copilului, dosarul cu analize, balsamul de buze, portofelul și cheile de la mașină. În schimb, oricât de spațioasă ar fi o geantă, dacă nu este prevăzută cu suficiente compartimente, atunci veți sfârși prin a vă arunca toate lucrurile în geantă, pierzând apoi timp prețios pentru a găsi ceea ce aveți nevoie. Prin urmare, o altă caracteristică importantă a unei genți practice sunt compartimentele. În funcție de preferințele personale, puteți opta pentru o geantă cu un singur compartiment mare sau pentru o geantă din piele cu buzunare interioare multiple și cu buzunare exterioare pentru a vă organiza mai ușor articolele de care aveți nevoie în mod frecvent. 

În cele din urmă, țineți cont și de sistemul de închidere al genții. Unele femei preferă gențile cu clapetă, unele preferă gențile cu fermoar, iar altele preferă gențile cu capse. În general, cele mai apreciate genți sunt cele cu fermoar, pentru că asigură securitate suplimentară, dar și pentru că previn ca articolele pe care le transportăm să se răspândească prin jur atunci când aruncăm geanta în mașină sau o scăpăm din mână. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial