Cum s-a simțit Ana Morodan când a mers la discotecă. Ce a observat în cele 5 ore de distracție: „Nu s-a stat deloc pe telefoane”

Ana Morodan a făcut o excepție și a ieșit la discotecă. În cele cinci ore de distracție a avut timp și să observe oamenii din jurul ei, într-o postare pe Facebook a spus și cum s-a simțit.

O prezență extravagantă la evenimente mondene, în weekend Ana Morodan a făcut o excepție și a mers în club. 5 ore s-a distrat. „Am ieșit aseară la discotecă. Nu, nu la event monden, private party, etc. la discotecă. Prima dată după mult timp. Spre casă îmi zice domnul care conduce: ‘Domnișoară Morodan, dacă v-ați pornit pe discoteci, să va mai las la una. I’m going to live dangerously și mă duc. Întru. Pfoai…ei se uitau la mine cu vibe de ‘ce snoabă care și o arde old money’, eu mă uităm la ei cu rolling eyes de ‘ce so not classy vibe. ‘ Am rămas totuși. 5 ore!', a scris ea duminică pe Facebook.

Și a continuat dezvăluind ce a observat la oamenii care se distrau. „Ce am observat în astea 5 ore:

1. Că bărbațîi aia pe care eu îi desconsideram din prima ofereau mâna partenerelor când trebuiau să le conducă la masă.

2. Că își însoțeau partenerele la baie.

3. Nu s-a stat pe telefoane. Like deloc.

5. Partenerii sau prietenii, amicii aveau grijă că partenerele, prietenele sau amicele lor femei să aibă mereu de băut, ce voiau ele, apă, suc sau cocktails ( da’ sunt feministă din aia căreia îi place să aibă cineva grijă de ea! Știți de ce? Pentru că am fost copilul de care n-a avut grijă nimeni.).

6. Că femeile alea ‘super operate’ erau super prietenoase unele cu altele și cu mine și nu se uitau urat la alte femei.

Bref, în viață reală, când îți deschizi mintea și te uiți clar, lucrurile nu stau chiar așa cum ne repezim să încadrăm și judecăm pe aparență.

Când am intrat eram sigură că o să ne ignorăm reciproc, dar oamenii au fost super drăguți cu mine, o față atât de deloc din peisajul de acolo, fără să mă judece sau să se uite urat.

O super seară, cu o super simpatică lecție…

Să mor dacă mai zic ceva de vreunu’ cu pantaloni cu turu lăsat fără să-l cunosc înainte.'.

ana-morodan-mesaj-nou-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Ana Morodan regretă că s-a despărțit de iubitul cu care a avut o relație 7 ani: „S-a rugat de mine șase luni să ne împăcam'

Invitată în podcastul lui Gojira, Ana Morodan a explicat că din cauza muncii sale a trecut prin multe momente grele. Ulterior, ea și-a dat seama că, de fapt, nu îi mai plăcea ceea ce făcea. „Între emisiunea de la televizor, business-urile mele și 16 clienți pe săptămână, dormeam când apucam…în astea trei luni am înțeles cu adevărat că eu chiar nu mai scop, nu-mi mai place ce fac, mi-am pierdut vulnerabilitatea, empatia, sensibilitatea pentru că lumea în care trăiesc eu glamourul este un înveliș ieftin, nu e o lume în care poți să fii sensibil, e o lume foarte superficială.

De câte ori oboseam și de câte ori ignoram burn-out-ul și episoadele depresive și anxietatea, mă întorceam iarăși la Xanax, apoi iarăși îl lăsam, m-am lăsat și 8 luni de zile și iar se întâmpla ceva. Dacă nu făceam ce-am făcut, nu eram nici eu capabilă să mă opresc, nu știu cum.

Bunica mea avea o vorbă că în tot răul e și un bine, dar cred că e bine ce s-a întâmplat pentru că nu mai puteam să fac asta și cred că vreau să fac cu personajul meu public altceva și datorită lucrului care s-a întâmplat mi-am dat seama și ce vreau să fac. Oamenii trec prin viață și îmi place să cred că viața n-a trecut peste mine degeaba și atunci oamenii evoluează. Cred că sunt un om foarte norocos mă bucur foarte mult că nu am accidentat pe nimeni.’, a declarat Ana Morodan în podcastul lui Gojira, conform Click.

În momentul de față ea are și un regret: despărțirea de bărbatul pe care l-a iubit timp de șapte ani. „Am avut o relație de lungă durată, de șapte ani și jumătate, care s-a terminat dintr-o discuție, în care partenerul meu a zis ceva de business-ul meu…apoi s-a rugat de mine șase luni să ne împăcam, n-am vrut. Apoi am conștientizat ce am făcut și mi-a părut rău și mi-a fost greu să trăiesc cu regretul…. Dacă stăm să ne gândim nu sunt primul influencer care a fost prins la volan sub efectul unor substanțe, dar linșajul mediatic a fost la mine mai mare.

În plan personal, cel mai mare regret este că trebuia să acționez mai matur și nu atât de impulsiv când am ales să termin în relația în care am fost și probabil va trebui să trăiesc cu asta și nu-i ușor. Pe plan profesional îmi pare că nu am conștientizat clar că nu-mi mai place fac și nu m-am oprit atunci, pentru că până acum era construit ce vreau să încep acum, un alt regret este că întotdeauna m-am mândrit că sunt un om profesionist și din cauză că nu-mi mai plăcea ce fac nu mai avea drive-ul ăsta.’, a mai spus Ana Morodan, pentru sursa menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete