Cum influențează Luna Plină în Fecioară fiecare zodie

Pe 22 februarie, la ora 20:21, Luna Plină intră în Fecioară, eveniment astrologic care va avea o puternică influență asupra fiecărui semn zodiacal. Iată, așadar, ce surprize îți rezervă astrele în săptămâna 22-28 februarie.

Cum influențează Luna Plină în Fecioară fiecare zodie

BERBEC

Vouă, Luna Plină în Fecioară vă aduce schimbări în plan profesional. Sunt șanse mari să vă schimbați fie locul de muncă, fie departamentul, fie chiar să vă reorientați profesional. Oricum ar fi, este o schimbare de bun augur, iar succesele nu vor lipsi în viitor.

Veștile nu sunt, însă, tocmai bune în ce privește relația de cuplu. Veți avea tendința să exagerați, să dramatizați, iar de aici până la conflicte cu partenerul de cuplu nu este decât un pas. Aveți mare grijă, Luna Plină aduce, de regulă, schimbări radicale. Dacă nu aveți în plan vreo ruptură, vreo despărțire, încercați să vă domoliți pornirile și să nu mai faceți din țânțar armăsar.

TAUR

Pe voi, Luna Plină vă afectează în sectorul relațiilor sentimentale. Ceva în relația voastră se schimbă: fie relația în care vă aflați acum va cunoaște un refresh, fie… se va încheia. Dacă aveți copii, și relația cu aceștia va cunoaște modificări. În general, acestea vor fi pozitive.

Vești bune în plan profesional. Veți primi o susținere la care nu v-ați fi așteptat, o subvenție sau chiar o grămadă de idei bune care să vă ajute în proiectele pe care le-ați demarat. În plus, intuiția vă va ghida în direcția corectă, astfel că veți lua cele mai bune decizii. Veți fi inspirați, iar succesul nu va întârzia să apară.

GEMENI

Luna Plină vine cu schimbări în plan familial. Dacă până acum ați fost ceva mai distanți față de membrii familiei, în perioada următoare veți încerca să vi-i apropiați, să vă implicați în activități comune, să dezvoltați niște relații călduroase și, până la urmă, firești.

Urmează o perioadă plină de satisfacții pe plan sentimental. Puțină pasiune, un strop de tandrețe și o urmă de mister sunt ingredientele unui cocktail exploziv. Relația voastră va cunoaște un restart și veți resimți fiorii începutului.

RAC

În cazul vostru, Luna Plină aduce nevoia de… curățenie, în special în ce privește relațiile. Urmează o perioadă în care veți tria oamenii care vă înconjoară, veți renunța la cei care vă trag în jos, la cei care vă folosesc, vă veți apropia de cei pe care știți că puteți conta în orice situație.

Dacă aveți restanțe la plata facturilor, a taxelor către stat, a amenzilor, grăbiți-vă să achitați aceste datorii în această săptămână. Urmează o perioadă în care nu veți sta foarte bine cu banii și n-are rost să vă împovărați mai mult cu restanțele, mai ales că vor crește și penalizările.

LEU

La voi, veștile bune care vin odată cu formarea aspectului de Lună Plină în Fecioară sunt legate de sectorul financiar. Aveți șanse mari să obțineți venituri importante și nici câștigurile la jocuri de noroc nu sunt excluse. Planificați-vă bugetul, scăpați de datorii, abia apoi faceți-vă micile capricii.

Viața conjugală va cunoaște câteva fluctuații și probleme în această săptămână. Vina va fi împărțită, nu va fi doar la voi, însă, dacă puteți face ceva în acest sens, dacă puteți lăsa mai mult de la voi, n-ar fi rău s-o faceți. Lucrurile se vor aranja de la sine.

FECIOARĂ

Luna Plină se formează chiar în semnul vostru zodiacal, așa că veți avea parte de cele mai multe schimbări. Urmează o perioadă în care veți face curățenie în viețile voastre, veți scăpa de relații toxice, de idei preconcepute și de gânduri negre.

Vești bune în majoritatea sectoarelor vieții – câștiguri importante în plan financiar, proiecte noi în plan profesional, pe care le veți duce la bun sfârșit cu brio, căci sunteți creativi și plini de idei care vor fi pe placul superiorilor. Nu sunt nici probleme majore de sănătate, însă unii dintre voi s-ar putea confrunta cu întinderi.

BALANȚĂ

Vouă, Luna Plină vă aduce informațiile de care aveți nevoie, exact în domeniul în care aveți nevoie. Din punct de vedere sentimental, cadourile astrelor pentru voi în această săptămână sunt tandrețe, romantism și o comunicare foarte bună. Dacă nu aveți încă o relație, în această săptămână puteți cunoaște o persoană cu care să fiți compatibili din toate punctele de vedere.

Veștile mai puțin bune sunt că urmează o perioadă în care norocul la bani va fi un lucru care li se va întâmpla doar altora. Din fericire, lipsa banilor nu va avea consecințe dezastruoase pe termen lung. În ce privește sănătatea, există riscul acutizării unor probleme hepatice sau cardiovasculare. De aceea, n-ar fi rău să renunțați măcar temporar la alimentele bogate în grăsimi.

SCORPION

Vouă, Luna Plină vă provoacă o mare confuzie. Sunteți înconjurați de o grămadă de oameni și nu mai știți care vă e prieten și care dușman. Însă Luna Plină aduce cu sine și schimbări radicale, și, mai mult, forțează lucrurile să se întâmple acolo unde vouă vă este greu să luați decizii. Urmează așadar, o perioadă în care, vreți, nu vreți, cei care vă înconjoară vor fi triați.

Această perioadă este una favorabilă vieții de cuplu și aduce revigorarea relației de cuplu, respectiv ameliorarea ei acolo unde fuseseră probleme. Totuși, apropourile, cuvintele cu subînțeles vor fi înțelese greșit și, deci, nici nu vor fi tolerate de unii dintre voi, iar de aici până la discuțiile în contradictoriu mai e un pas. Din punct de vedere al sănătății, la unii dintre voi pot apărea probleme cu stomacul, de aceea ar fi recomandat să luați o pauză de la mâncărurile grase, picante, dar și de la băuturile acidulate sau alcoolice.

SĂGETĂTOR

Pe voi, Luna plină vă ajută în sectorul profesional. Veți avea spor, veți fi mai creativi și veți avea idei pentru care veți fi apreciați. În sectorul dragostei, în această perioadă, cuplurile în care se află Săgetători vor retrăi armonia începuturilor. Cu toate acestea, mai mult ca niciodată, veți simți nevoia unor momente în care să fiți doar voi cu voi, fără partenerul de cuplu. Oricum, astfel de momente sunt, în general, benefice relației.

Din punct de vedere financiar, sunteți predispuși la cheltuieli mari, și asta pentru că aveți chef să vă faceți toate capriciile. Pe de o parte, sunteți oarecum îndreptățiți. A trecut ceva vreme de când nu v-ați mai cumpărat ceva pentru voi. Atenție la sănătate! Sunteți predispuși la probleme hepatice, mai ales din cauza exceselor alimentare.

CAPRICORN

Temerile, ezitările, lipsa de comunicare cu care vă confruntați de ceva vreme în relația de cuplu vor fi anihilate în perioada următoare. Dacă nu aveți încă o relație, probabil că veți fi tentați să începeți una mai degrabă din amuzament și curiozitate decât din dorința de stabilitate.

În sectorul financiar, veți avea parte de câștiguri importante, dar și cheltuieli neprevăzute. Dacă aveți colaborări și aveți neclarități cu privire la modul în care sunteți remunerați, în această perioadă veți înțelege cum se împarte bugetul și vă veți lămuri cu privire la o serie de lucruri legate de care aveați neclarități. Dacă ajungeți la ideea că o anumită colaborare nu este profitabilă pentru voi, renunțați la ea fără regrete.

VĂRSĂTOR

Pe voi, Luna Plină vă afectează pe plan financiar. Vă vor trece mulți bani prin mână, dar veți avea și multe datorii de achitat. Luați-vă grija asta, achitați-vă restanțele, iar restul puneți-i într-un cont. Vă vor fi mult mai de folos decât dacă i-ați cheltui acum pe lucruri care în câteva zile se vor dovedi a fi inutile.

Pe plan sentimental, această săptămână este una plină de pasiune. Vestea mai puțin bună este că această pasiune v-ar putea împiedica să vă concentrați cum trebuie la locul de muncă. Atenție la sănătate! Somnul insuficient, agitat este principalul vinovat de crizele de nervi pe care le veți tot avea în această săptămână. Încercați să găsiți urgent o soluție pentru rezolvarea problemei cu somnul.

PEȘTI

Vouă, Luna Plină în Fecioară vă va aduce încheierea unor relații – indiferent de natura lor – care nu mai funcționează și care vă trag în jos. Pe de altă parte, dacă cea care se încheie nu este relația de cuplu, veți avea parte de multă tandrețe, pasiune și armonie. Cât despre nativii care nu au încă un partener de viață, ei vor avea parte de întâlniri surprinzătoare și relații de lungă durată.

Este o săptămână favorabilă eventualelor împrumuturi bancare. În cazul unora dintre voi, Luna Plină vine și cu schimbări la locul de muncă, surprinzătoare, însă de bun augur pentru voi.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop