Cum influențează Luna Plină de pe 26 noiembrie zodiile

În această săptămână, are loc un eveniment astrologic deosebit de important, care va afecta toate cele 12 semne zodiacale. Luna Plină din 26 noiembrie, ora 0.45, se va afla în zodia Gemenilor.

horoscop 23-29 noiembrie

BERBEC

Dacă v-ați născut în semnul Berbecului, Luna Plină din această săptămână vă va influența modul în care interacționați cu cei din jur. Mare atenție la cum comunicați cu aceștia pentru că aveți tendința să vă pripiți în tragerea concluziilor, iar de aici până la a provoca discuții aprinse cu cei din jur nu e decât un pas.

În relația de cuplu, veți fi o sursă inepuizabilă de fantezii și tandrețuri, ceea ce va avea drept efect revigorarea relației de cuplu.

Atenție la bani! Fiți chibzuiți, pentru că suntem pe final de lună și rezervele sunt aproape terminate.

Din punct de vedere al sănătății, veți traversa o perioadă în care veți fi destul de fragili. Încearcați, pe cât posibil, să nu vă risipiți energia și, mai ales, nu faceți mișcări bruște.

TAUR

În cazul vostru, Luna Plină de joi influențează sectorul banilor. Din fericire, influența ei va fi una pozitivă, astfel încât aveți șanse mari să vă măriți considerabil veniturile în perioada imediat următoare. Și asta doar prin propriile eforturi.

În cuplu, aveți susținerea planetei Marte. Veți avea o grămadă de inițiative care vor aduce fericirea partenerilor. Dacă nu aveți încă o relație, nu vă grăbiți să vă faceți una în această perioadă, căci aveți tendința de a vă iluziona foarte ușor.

Atenție la sănătate! Aveți tendința să mâncați mult și repede și, de asemenea, uitați să beți apă. Riscați să aveți atât probleme digestive, cât și să obosiți mult mai repede din cauza deshidratării.

GEMENI

Luna Plină, aflată în zodia voastră, vă va influența cam toate sectoarele vieții. Iată cum:

În plan sentimental, relația voastră cu partenerul de cuplu va fi plasată sub semnul eficacității. Veți aborda probleme concrete cu care vă confruntați de multă vreme și veți reuși să le găsiți rezolvarea. Vești bune și pentru nativii singuri, care au șanse destul de mari, în această săptămână, să cunoască o persoană de sex opus care le va fura sufletul.

Veți fi mai atrași decât de obicei de obiectele luxoase și veți fi tentați să vi le achiziționați pe loc. Faceți-o numai dacă sunteți absolut siguri că nu vă vor aduce un prejudiciu serios.

Din punct de vedere al sănătății, dacă în ultima perioadă v-ați confruntat cu dureri intestinale sau erupții cutanate datorate stărilor de nervozitate, acestea se vor diminua considerabil.

RAC

Luna Plină vă va influența în sectorul sănătății, astfel încât veți fi tentați să vă produceți singuri panici, făcându-vă fel de fel de scenarii. Sistemul vostu nervos ar putea avea de suferit dacă veți continua așa. Mult mai util ar fi dacă v-ați folosi energia de care veți beneficia în această perioadă în direcții mai bine alese: apucați-vă de sport, vizitați muzee sau orice alt obiectiv turistic, faceți curățenie prin casă etc.

Relațiile cu partenerii de cuplu vor fi pur și simplu înfloritoare. Veți simți nevoia să vă demonstrați necontenit dragostea față de aceștia, le veți face fel de fel de surprize, iar rezultatul nu poate fi decât excelent.

Din punct de vedere al banilor, veștile nu sunt tocmai bune. Pluton vă pune câteva bețe în roate, motiv pentru care va trebui să fiți prudenți. Țineți o evidență strictă a cheltuielilor și renunțați să cumpărați lucruri care nu vă sunt necesare în perioada imediat următoare.

LEU

Luna Plină vă va influența în special pe casa relațiilor cu cei din jur. Sunteți tentați să puneți la suflet vorbele unora aruncate la nervi, dar, totodată, veți avea șansa să cunoașteți oameni care vor avea o influență majoră în dezvoltarea voastră profesională.

Relația de cuplu începe să scârțâie. Simțiți nevoia de mai multă independență, vă trece prin minte chiar să vă lăsați în voia aventurilor, însă nu ar fi cea mai înțeleaptă decizie. Dacă nu aveți încă un partener de cuplu, nu este exclus să faceți cunoștință cu el în această săptămână.

Din punct de vedere al banilor, este posibil să nu vă descurcați chiar cum v-ați dori. Aveți chef să investiți în reamenajarea casei, însă investițiile pe care le-ați putea face depășesc mult bugetul vostru. Limitați-vă cheltuielile, n-au intrat zilele în sac.

FECIOARĂ

La voi, Luna Plină va influența sectorul carierei. Aveți mari șanse să fiți promovați, mai ales dacă până acum ați făcut tot ce a ținut de voi ca această promovare să aibă loc.

În relația de cuplu, veți face eforturi ca lucrurile să meargă bine, veți avea un comportament exemplar și veți încerca să rezolvați toate problemele care apar. Sunteți pe drumul cel bun. Dacă nu aveți încă o relație, aveți liber la flirturi. Dar opriți-vă doar la flirturi, pentru că o relație începută în această perioadă nu va fi una fericită.

Cât despre bani, ar fi bine să evitați cheltuielile excesive, să nu cedați tuturor ispitelor. Suntem pe final de lună și riscați să rămâneți cu buzunarele goale.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți într-o formă fizică și morală de invidiat, în pofida creșterii responsabilităților la locul de muncă.

BALANȚA

Pe voi, Luna Plină se află pe casa experiențelor, așa că este o perioadă propice îmbunătățirii cunoștințelor.

În relația cu partenerul, veți fi mai suspicioși decât de obicei și nu veți rezista fără să îi faceți scene de gelozie. Un asemenea comportament nu face decât să ducă către un sfârșit al relației, și probabil că nu vă doriți asta.

Atenție la cheltuielile nejustificate! În general, pentru mulți dintre noi rămân fără bani către sfârșitul lunii, așa că ăuțină chibzuință v-ar fi de folos.

Din punct de vedere al sănătății, v-ați putea confrunta cu crize de nervi, de care ați putea scăpa relativ ușor dacă v-ați canaliza toată energia de care dispuneți în această perioadă către un sport.

SCORPION

Pe voi, Luna Plină vă supune unei serii de transformări. Fiți pregătiți să le întâmpinați și, mai ales, să le faceți față, căci multe dintre le vor avea un impact major asupra psihicului vostru.

În relația de cuplu, aveți sprijinul planetei Venus, care va ține la distanță tensiunile de care ați avut parte până acum. Profitați de această perioadă benefică pentru a vă consolida relația.

Din punct de vedere al banilor, nici voi nu veți fi ocoliți de micile neplăceri specifice sfârșitului de lună. De aceea este necesar să fiți puțin mai strânși la pungă decât sunteți de obicei.

Din punct de vedere al sănătății, proastele obiceiuri pe care le aveți s-ar putea răsfrânge asupra sănătății voastre fizice și psihice. În lipsa meselor regulate, a consumului de alimente sănătoase, a sportului, a odihnei, v-ați putea confrunta atât cu probleme digestive, cât și cu tensiuni nervoase.

SĂGETĂTOR

În această perioadă, simțiți că relația în care vă aflați nu vă mai împlinește, iar rutina a pus stăpânire pe voi. O cină la lumina lumânărilor sau o escapadă de 2-3 zile în doi ar trebui să revigoreze relația. Este o săptămână favorabilă și pentru Săgetătorii singuri, care au mari șanse să-și întâlnească sufletul-pereche. Unii dintre voi vor fi tentați să caute doar beneficii materiale într-o relație.

Din punct de vedere financiar, veștile nu sunt cele mai bune. Sunteți predispuși să pierdeți bani ușor, iar șansele de câștig sunt aproape inexistente.

Din punct de vedere al sănătății, în această perioadă veți fi mai irascibili și mai instabili din punct de vedere emoțional. Încercați să nu scăpați nicio ocazie de-a vă distra. E calea cea mai sigură pentru a depăși aceste stări.

CAPRICORN

O săptămână destul de agitată pentru voi din punct de vedere relaţional. Aspiraţi la lucruri diferite față de partenerii voştri, iar de aici până la a izbucni dispute nu mai este mult. Din fericire, cu puţină diplomaţie, conflictele vor putea fi aplanate. Dacă nu aveți încă o relație, urmează o perioadă în care aveți tendința să vă aruncați cu capul înainte și să intrați în relații pe care le veți regreta. Nu vă mai grăbiți!

În sectorul financiar, sunt șanse de câștiguri. Nu vă imaginați că vă veți îmbogăți săptămâna asta, dar, dacă jucați la loto, e posibil să câștigați măcar contravaloarea unei excursii de un weekend.

Nu abuzați de alcool! Riscați să aveți probleme destul de serioase cu ficatul!

VĂRSĂTOR

Dacă sunteți într-o relație, urmează o perioadă în care vă veți gândi serios la a avea moștenitori. Dacă nu aveți o relație, veți avea o săptămână destul de grea din punct de vedere emoțional. Apropierea sărbătorilor vă întristează, căci vă temeți că vi le veți petrece singuri. Nu vă spunem mai mult, dar s-ar putea totuși să nu.

Vești bune în sectorul banilor. Sunt șanse de câștig – poate veți primi o primă, poate o mărire de salariu. Dacă nu se întâmplă nici una, nici alta, vă rămâne varianta să jucați la loto.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți predispuși la infecții. Îmbrăcați-vă mai gros, consumați mai multe fructe și legume bogate în vitamina C și mai luați și câteva suplimente alimentare. Toate astea ar trebui să vă apere de infecții.

PEȘTI

În cazul vostru, Luna Plină favorizează tranzacțiile imobiliare. Așa că dacă vreți să vindeți sau să cumpărați vreo proprietate, acum e timpul s-o faceți.

În cuplu, nu prea veți da dovadă de prea multă diplomație față de partener. Aveți tendința să vă impuneți ideile și să vă exprimați brutal. Nu continuați în maniera asta dacă nu aveți chef de conflicte. Dacă nu aveți încă o relație, sunteți tentați să vă abandonați aventurilor.

Din punct de vedere financiar, se anunță o săptămână bună. Veți reuși să vă reechilibrați bugetul, să vă plătiți datorii mai vechi.

În sectorul sănătății pot apărea mici probleme cu tensiunea arterială sau iritații ale pielii. Nimic grav, din fericire.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop