Cum influențează Luna Nouă în Vărsător fiecare zodie

Săptămâna începe cu un eveniment astrologic important, și anume formarea Lunii Noi în zodia Vărsător. Acest aspect al Lunii are o influență majoră asupra fiecărei zodii.  

cum influenteaza luna noua fiecare zodie

BERBEC

În cazul vostru, Luna Nouă se formează în casa prieteniei, asta înseamnă că veți petrece mai mult timp decât până acum în compania prietenilor mai vechi și mai noi.

Acest lucru nu poate fi decât benefic pentru voi, întrucât veți reuși astfel să vă luați gândul, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, de la problemele care v-au copleșit în ultima vreme și vă va scoate din starea de depresie care părea să se tot adâncească. De altfel, și Marte va contribui la ridicarea moralului vostru.

Atenție, însă, la problemele care pot apărea la locul de muncă! Pot ieși la iveală anumite rivalități, iar voi ați putea oscila între nevoia de a păstra armonia și cea de răzbunare. Multora dintre voi le va încolți în minte ideea schimbării jobului.

TAUR

La fel ca Berbecii, și în cazul vostru Luna Nouă se va forma în casa prieteniei, în plus, și în cea a carierei. De ceva vreme, traversați o perioadă destul de tulbure, de agitată, iar problemele par să se înlănțuiască. Odată cu intrarea Lunii Noi în Vărsător, veți primi un sprijin neașteptat de la prieteni, căci ei vă vor oferi soluții la cele mai complicate probleme care v-au dat bătăi de cap până acum.

La locul de muncă veți munci pe brânci de unii singuri. Spiritul de echipă va fi, din păcate, inexistent, dar veți reuși să duceți la bun sfârșit sarcinile repartizate și, mai mult, să vă descurcați mai mult decât onorabil și să fiți remarcat pentru acest lucru.

GEMENI

Odată cu intrarea Lunii Noi în Vărsător, veți simți nevoia să vă aplecați mai mult asupra propriei persoane, să fiți voi cu voi, să vă autoevaluați, să trageți concluzii, să faceți un bilanț al lucrurilor pe care le-ați făcut bine, al acelora pe care le-ați făcut greșit și al lucrurilor pe care le-ați învățat. Această introspecție va fi mai mult decât benefică pentru voi.

Urmează, de asemenea, o săptămână în care veți primi o avalanșă de vești – bune sau mai puțin bune. Din cauza celor din ultima categorie, veți avea unele momente în care veți fi în pragul unor crize de nervi. Nu putem decât să vă reamintim că după furtună iese întotdeauna și soarele.

RAC

Voua, Luna Nouă vă amplifică sensibilitatea și emoțiile. Veți fi cuprinși de nostalgie și veți visa mult… cel mai mult veți visa la o viață diferită.

Veștile sunt bune pentru nativii singuri, căci aspectul format de Lună în această săptămână favorizează dragostea pasională. Este foarte posibil să aveți de-a face cu adevărate coups de foudre și mulți dintre voi se vor gândi deja la căsătorie. Inutil să vă spunem că nu este cazul să vă grăbiți.

La locul de muncă, s-ar putea să aveți de înfruntat ostilitatea anumitor colegi. Din fericire, sunteți sprijiniți de Marte, astfel încât veți putea contraataca cu argumente solide.

LEU

Pentru voi, veștile nu sunt dintre cele mai bune. Luna Nouă vă afectează în sectorul relațiilor, în special al celei cu partenerul de viață. Sfatul nostru, pentru această perioadă, este să evitați orice confruntare cu acesta, căci tensiunea între voi este la cote înalte, iar conflictele s-ar putea transforma cu ușurință în rupturi definitive.

Și în sectorul profesional se întrevăd schimbări, din fericire, pozitive. Urmează o perioadă constructivă, veți intra în contact cu persoane influente de la care veți primi mult ajutor și în viitor, veți demara proiecte noi și veți fi plini de idei bune.

FECIOARĂ

Pe voi, Luna Nouă vă influențează în sectorul muncii. Urmează o perioadă solicitantă, în care sarcinile de la locul de muncă se vor înmulți până într-acolo încât veți simți că vă depășesc. Vă veți enerva ușor și, din păcate, consecințele oboselii și stresului vostru se vor răsfrânge și asupra relației cu partenerul de cuplu.

În aceste condiții, este lesne de înțeles că nici cu sănătatea nu veți sta strălucit. Încercați să vă relaxați sau, dacă nu găsiți timpul necesar s-o faceți, cel puțin evitați excitantele de tipul cafelei, ceaiului verde sau țigărilor.

BALANȚĂ

În cazul vostru, Luna Nouă vine cu una caldă, una rece. Veștile sunt bune în sectorul iubirii, mai ales dacă reușiți să lăsați deoparte rigiditatea. Deși aveți tendința să fiți intoleranți cu partenerul de viață, astrele vă promit că dacă veți lăsa mai mult de la voi, veți avea parte de o armonie cum n-ați mai avut de la începutul relației, de tandrețe și de multă pasiune. Așadar, ce preferați? Ceartă sau fluturi în stomac?

Vești mai puțin bune în sectorul sănătății. Veți avea multe momente în care veți ceda nervos, vă veți înfuria ușor și greu vă veți mai putea regăsi calmul. Din păcate, această atitudine va avea consecințe nedorite asupra relațiilor voastre cu anturajul. Temperați-vă cel puțin față de partenerul de viață.

SCORPION

Pe voi, Luna Nouă vă răscolește. Veți fi copleșiți de amintiri, le veți zâmbi amintirilor plăcute, vă veți întrista și, cine știe, veți vărsa lacrimi, din pricina amintirilor dureroase. Urmează o perioadă în care sunteți mai sensibili și vă emoționați foarte ușor.

De asemenea, veți fi predispuși la flirturi. Dacă sunteți implicați într-o relație, mare grijă să nu ajungeți prea departe cu flirturile pentru că reacția partenerului nu vă va surprinde în niciun caz plăcut.

Atenție și la locul de muncă! Aveți tendința să fiți neglijenți, iar consecințele nu vor fi fericite. Se poate lăsa cu penalizări.

SĂGETĂTOR

Pe voi, Luna Nouă vă influențează pe comunicare. Veți fi mai deschiși și veți înțelege, în sfârșit, că o discuție sinceră poate rezolva cea mai mare parte a unei probleme. Dacă până acum erați reținuți în a vă exprima nemulțumirile la locul de muncă, veți vedea că în această săptămână veți fi inspirați în a vă găsi cuvintele potrivite și veți reuși să le transmiteți nemulțumirile voastre celor în măsură să remedieze situația.

Atenție, totuși! Saturn își cam face de cap și vă determină să fiți mai dezorganizați ca de obicei și să faceți greșeli. Încercați să vă concentrați mai mult.

CAPRICORN

Urmează o săptămână în care nu veți face altceva decât să faceți planuri pe termen lung cu partenerii de viață. Totodată, veți redescoperi armonia vieții de cuplu.

Unii dintre voi, însă, nu vor sta foarte bine cu moralul. Nu vă putem sfătui decât să încercați să petreceți cât mai mult timp în compania persoanelor tonice, optimiste.

Este o perioadă foarte bună pentru studii. Așa că dacă aveți în minte de ceva vreme să vă apucați de vreun curs anume, acum este momentul potrivit. Veți asimila foarte ușor și, un aspect care trebuie subliniat, veți cunoaște colegi a căror companie vă va face plăcere și de la care veți avea multe de învățat.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă se formează în Vărsător, deci, evident, voi veți fi cel mai puternic afectați. Veți fi mai temperamentali decât de obicei și, în plus, plini de energie și de optimism. Partenerul de viață vă va surprinde plăcut, într-un mod în care nu v-ați fi așteptat. Veți avea parte de o perioadă în care veți lăsa la spate rutina, o perioadă în care nu veți avea timp să vă plictisiți, plină de evenimente plăcute.

Vești bune și în ce privește locul de muncă. Ideile voastre vor primi aprobare, ba chiar și felicitări. Nu este exclusă o bonificație.

PEȘTI

În cazul vostru. Luna Nouă favorizează întâlnirea cu persoane din trecut… nu neapărat dintre cele pe care ați dori să le vedeți. Aceste întâlniri vă vor da peste cap, și asta și pentru că traversăm o perioadă în care emoțiile Peștilor sunt exacerbate. Dacă aceste întâlniri vă fac rău, încercați să le scurtați cât puteți de mult, apoi ocupați-vă de activități care să vă ajute să vă luați gândul de la respectivele persoane.

Aveți mai multă energie decât de obicei, dar aveți tendința de a o risipi pe activități inutile. Folosiți-o, mai degrabă, pentru a practica un sport, pentru a călători, în orice caz, pentru activități care să vă relaxeze.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop