Cum influențează Jupiter, Marele Benefic, fiecare zodie

Începând cu data de 9 mai, Jupiter, Marele Benefic, își începe mersul direct, după o perioadă de retrogradare care a început pe 8 ianuarie în zodia Fecioarei. Iată cum influențează acest eveniment astral fiecare semn zodiacal.  

horoscop 9-15 mai

BERBEC

Pentru voi urmează o perioadă favorabilă din punct de vedere al profesional. Și asta pentru că, începând cu data de 9 mai, Jupiter, Marele Benefic, se află în casa carierei, unde formează un aspect armonios cu Pluton. Sunt posibile schimbări neprevăzute la locul de muncă, în general de bun augur. Cu alte cuvinte, pe termen lung veți putea avea beneficii importante de pe urma acestor schimbări.

Contextul astral este favorabil și câștigurilor importante. Unele dintre acestea pot proveni din surse neprevăzute, cum ar fi o moștenire.

TAUR

După o perioadă zbuciumată din punct de vedere sentimental, din 9 mai, lucrurile încep să se așeze și pentru voi. Și asta pentru că Jupiter, Marele Benefic, se va afla pe casa iubirii. Asta înseamnă că urmează o perioadă în care relațiile voastre, fie că este vorba despre relația cu partenerul de viață, despre cea cu părinții sau cea cu copiii, se vor îmbunătăți semnificativ.

Pe de altă parte, este posibil să întâmpinați ceva probleme financiare sau de sănătate, însă partenerul vă va fi alături și le veți depăși cu mare ușurință.

GEMENI

Pentru voi, urmează o perioadă favorabilă din punct de vedere al relațiilor. Fie că este vorba despre relația cu partenerul de viață, fie de cea cu membrii familiei, acestea se vor reinventa și vor înflori. Jupiter patronează casa cuplului, așa că veți avea o perioadă destul de lungă în care toate vă vor merge ca pe roate.

Cu toate acestea, unii dintre voi este posibil să nu reziste tentației infidelității, punând astfel încrederea partenerului la grea încercare. Nu vă asumați acest risc!

RAC

În cazul vostru, Jupiter aduce beneficii în sectorul comuncării, al studiului și al călătoriilor. Datorită faptului că veți avea o comunicare foarte bună, veți observa cu siguranță o ameliorare a relațiilor cu cei din jur, mai ales a relațiilor cu membrii familiei. De asemenea, cu partenerul de viață veți trăi adevărate aventuri, reușind să ieșiți din rutină.

Această perioadă va ,arca o stabilizare a vieții amoroase, iar cei singuri vor avea ocazia să formeze un cuplu durabil, iar relația să se și oficializeze.

Ești interesat de planete? Află curiozități despre planeta roșie – Marte, Venus (denumită Steaua Ciobanului, micuța Pluto, Mercur sau inelele lui Saturn!

LEU

Vouă, Jupiter vă aduce o îmbunătățire a situației financiare. Asta poate însemna fie că veți beneficia de o mărire de salariu, fie că veți primi o bonificație, fie veți câștiga la loto sau la cine știe ce concurs cu premii în bani. Desigur, condiția este să jucați.

La locul de muncă veți avea o serie de reușite, eforturile vă vor fi apreciate și veți fi recompensați cumva. Fie prin mărirea de salariu de care vorbeam mai sus, fie prin promovarea într-o poziție cu mai multe responsabilități.

FECIOARA

Datorită reluării mersului direct, Jupiter, Marele Benefic, vă va ajuta la capitolul sănătate, vitalitate și personalitate. Din punct de vedere al sănătății, totuși, aspectul format de Pluton este posibil să vă aducă a ușoară stare de nervozitate. De aceea încercați să evitați excitanții de tipul cafeinei și tutunului și să vă culcați devreme.

Personalitatea voastră se va manifesta puternic în această perioadă și de ea vor fi copleșiți majoritatea celor cu care veți intra în contact. Cert este că veți face impresie bună. Veți reuși să legați noi relații de colaborare iar nativii singuri, vor reuși să lege relații parteneriale.

BALANŢĂ

Voi veţi simţi susţinerea Marelui Benefic la locul de muncă. Intuitivi şi perspicace, veţi şti să vă folosiţi flerul pentru a rezolva probleme la serviciu şi a furniza cele mai bune soluţii. Veţi fi foarte ambiţioşi şi foarte motivaţi. Astrele vor fi de partea voastră şi vă vor susţine în toate demersurile pe care le veţi întreprinde la locul de muncă. Astfel, vă veţi face remarcaţi iar recompensele nu vor întârzia să apară.

Apar noi oportunităţi de colaborare şi de câştig de venituri suplimentare.

SCORPION

La voi, Jupiter activează casa prietenilor, a relaţiilor sociale. Prin urmare, se anunţă o perioadă plină de evenimente, pe care vă sfătuim să le onoraţi. Veţi avea, astfel, ocazia să reluaţi legături cu prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme, dar şi să iniţiaţi legături noi care, la un moment dat, vă vor fi de folos.

De asemenea, veţi comunica foarte bine în această perioadă, lucru de care ar trebui să profitaţi pentru a vă rezolva neînţelegeri mai vechi cu anumite persoane.

SĂGETĂTOR

Marele Benefic vă influenţează cu precădere pe casa carierei. Vă doreaţi de ceva timp o avansare, un post mai bun în cadrul companiei şi a venit în sfârşit momentul ca şefii voştri să-şi dea seama ca îl meritaţi cu prisosinţă.

Din cauza influenţei nefericite a lui Pluton, această avansare se va produce după ce vi se vor aşterne în cale nişte obstacole. Păstraţi-vă calmul şi speranţa! Sunt trecătoare, iar lucrurile bune sunt la o aruncătură de băţ distanţă.

CAPRICORN

Pe voi, Jupiter vă ajută să fiţi mai creativi decât de obicei, dar şi mai studioşi. Dacă urmaţi o şcoală, un curs, acestea se vor finaliza cu reuşite la examene. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul în care urmaţi şcoala de şoferi.

Creativitatea de care se face vinovat' Marele Benefic vă va ajuta atât la locul de muncă, dar şi în relaţia partenerială. La serviciu, aveţi idei bune, care vor fi remarcate de superiori, iar în relaţia de cuplu veţi şti să vă duceţi partenerul în paradisul plăcerilor.

VĂRSĂTOR

Veşti bune în plan sentimental şi erotic. Marele Benefic vă amplifică senzualitatea, erotismul, ceea ce va avea drept consecinţă îmbunătăţirea relaţiei cu partenerul şi chiar reinventarea ei. În plus, această perioadă se află şi sub auspiciile planetei Venus, care favorizează fantasmele amoroase. Este momentul să vă îmbogăţiţi relaţia cu partenerul de viaţă prin descoperirea unui nou tip de senzualitate.

Nativii singuri au şansa să întâlnească persoane cu care să trăiască clipe de neuitat, dar trebuie să nu piardă din vedere faptul că relaţiile începute acum nu vor fi de durată.

PEŞTI

La voi, influenţa lui Jupiter se resimte pe casa parteneriatelor. Fie că este vorba de relaţia cu partenerul de viaţă, fie de cea cu parteneri de afaceri sau colaboratori, acestea vor cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă. În cuplu, veţi lupta din răsputeri împotriva rutinei şi veţi culege şi roadele eforturilor voastre.

La locul de muncă vor interveni schimbări neprevăzute. Din fericire, acestea vor fi în favoarea voastră, chiar dacă, aparent, nu vă mulţumesc. Acceptaţi-le şi aveţi răbdare.

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop