Cum îl cheamă, de fapt, pe Virgil Ianțu: „Am un nume greu de reținut”

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Acesta a intrat în atenția publicului ca muzician acum mai bine de 20 de ani. El era membru al trupei de backing-vocals The 50s. Mulți ani la rând a putut fi văzut în concerte alături de Ștefan Bănică Jr.

Virgil Ianțu a acordat recent un interviu celor de la ego.ro unde a dezvăluit că numele său real nu este Ianțu. Acesta fiind doar o poreclă dată de Ștefan Bănică Jr. Recent, numele de scenă a fost înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. Motiv pentru care nimeni altcineva nu-l va putea folosi în afară de el.

„Ianțu este porecla pe care mi-a dat-o Ștefan Bănică, iar când am început să fac televiziune, în perioada premergătoare, cei de la marketing, producție, patronat, au constatat că am un nume greu de reținut și de citit.

În cele din urmă, am decis de comun acord să folosim porecla ca nume de scenă și așa am devenit Virgil Ianțu. Eu sunt Virgil Ianțu Gătăianțu (râde)! Singura diferență de atunci versus acum este că Ianțu a devenit marcă înregistrată', a povestit prezentatorul TV pentru ego.ro.

Relația profesională cu Ștefan Bănică Jr. s-a încheiat de foarte mulți ani, însă prietenia lor a rămas la fel de strânsă.

Dincolo de cariera sa în televiziune, Virgil Ianțu este un familist convins, dar în același timp și discret. El și Roxana trăiesc o frumoasă poveste ce durează de 15 ani, însă nu au ajuns niciodată la altar.

Virgil Ianțu este de părere că un act nu poate confirma iubirea dintre două persoane, cu atît mai mult nu-i poate lega. Prezentatorul a mărturisit că a cerut-o în căsătorie pe Roxana și ea a acceptat. Nu au ajuns să oficializeze relația la starea civilă și nici nu au tragere de inimă să facă acest lucru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete