Cum arată Maria Ciobanu la 84 de ani. Celebra cântăreață de muzică populară se machiază și poartă rochii elegante

Celebra interpretă de muzică populară a revenit în România! Maria Ciobanu locuiește de o bună perioadă de timp în America, însă acum, de dragul unei colege de breaslă, a ajuns în țara natală unde a cântat la un eveniment. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Maria Ciobanu a venit înapoi pe plaiurile natale pentru un moment foarte special, botezul nepotului Stelianei Sima. „Facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor. O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte, este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul Ionuţ Dolănescu', a spus Steliana Sima la Antena Stars.

Ei bine, evenimentul a avut loc în weekend, iar Maria Ciobanu a făcut furori. La cel 84 de ani ai săi, artista a apărut cu părul aranjat, machiată și la ochi, dar și la buze. Nu a îmbrăcat însă costumul popular, ci o rochie neagră, din dantelă, foarte elegantă. A purtat și bijuterii, un colier impresionant și cercei.

Maria Ciobanu a cântat în weekend alături de Ionuț Dolănescu. Prezența sa la eveniment a fost o bucurie pentru colegii de breaslă. Mariana Ionescu Căpitănescu nu a ratat ocazia și s-a fotografiat alături de Maria Ciobanu.

„Bucuroasă de această întâlnire cu Doamna Maria Ciobanu și Steliana Sima!', a scris Mariana Ionescu Căpitănescu pe Instagram.

Cum o cheamă în realitate pe Maria Ciobanu

Potrivit dascălului Mihai Bădescu, „Ciorcârlia' Maria Ciobanu , a devenit celebră cu numele unui sat din Vâlcea. „Pe ea n-o cheamă Ciobanu în acte. Pe părinți îi chema Curea și Diaconu, iar ea și-a luat numele de la satul Ciobănești', a dezvăluit, la un moment dat, dascălul Mihai Bădescu, unul dintre apropiații marii interprete. Deși în buletin ea apare ca Diaconu, Maria Ciobanu a preferat, la lansarea ei în muzica populară, să fie cunoscută sub numele de Ciobanu, scrie Click.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete