Cum arată Maria Ciobanu la 84 de ani. Celebra cântăreață de muzică populară se machiază și poartă rochii elegante

Celebra interpretă de muzică populară a revenit în România! Maria Ciobanu locuiește de o bună perioadă de timp în America, însă acum, de dragul unei colege de breaslă, a ajuns în țara natală unde a cântat la un eveniment. 

maria ciobanu 84 de ani 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Maria Ciobanu a venit înapoi pe plaiurile natale pentru un moment foarte special, botezul nepotului Stelianei Sima. „Facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor. O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte, este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul Ionuţ Dolănescu', a spus Steliana Sima la Antena Stars.

Ei bine, evenimentul a avut loc în weekend, iar Maria Ciobanu a făcut furori. La cel 84 de ani ai săi, artista a apărut cu părul aranjat, machiată și la ochi, dar și la buze. Nu a îmbrăcat însă costumul popular, ci o rochie neagră, din dantelă, foarte elegantă. A purtat și bijuterii, un colier impresionant și cercei.

Maria Ciobanu a cântat în weekend alături de Ionuț Dolănescu. Prezența sa la eveniment a fost o bucurie pentru colegii de breaslă. Mariana Ionescu Căpitănescu nu a ratat ocazia și s-a fotografiat alături de Maria Ciobanu.

„Bucuroasă de această întâlnire cu Doamna Maria Ciobanu și Steliana Sima!', a scris Mariana Ionescu Căpitănescu pe Instagram.

Cum o cheamă în realitate pe Maria Ciobanu

Potrivit dascălului Mihai Bădescu, „Ciorcârlia' Maria Ciobanu , a devenit celebră cu numele unui sat din Vâlcea. „Pe ea n-o cheamă Ciobanu în acte. Pe părinți îi chema Curea și Diaconu, iar ea și-a luat numele de la satul Ciobănești', a dezvăluit, la un moment dat, dascălul Mihai Bădescu, unul dintre apropiații marii interprete. Deși în buletin ea apare ca Diaconu, Maria Ciobanu a preferat, la lansarea ei în muzica populară, să fie cunoscută sub numele de Ciobanu, scrie Click.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete