Cum arată mama Nicoletei și a Iulianei Luciu? Frumusețea este genetică

Cum arată mama Nicoletei și a Iulianei Luciu? Frumusețea este genetică

De curând, în familia Luciu a fost mare sărbătoare. Mama celebrelor surori, Lucica Luciu a mai adăugat un trandafir în buchetul vieții, iar fetele ei, Nicoleta și Iuliana Luciu au răsfățat-o cât au putut de mult.

Pe lângă cadourile și urările emoționante, Iuliana Luciu a postat pe contul său de Instagram o poză în care apare alături de mama și de sora sa. Fanii au încercat și-au dat cu părerea referitor la asemănarea celor două surori cu mama lor.

Mai mult de atât, unul dintre aceștia a observat că doamna Lucica Luciu a renunțat la roșcatul pe care îl avea acum câțiva ani și și-a schimbat culoarea părului. Fiica sa cea mare, Nicoleta Luciu pare că a găsit elixirul tinereții. Aceasta, cu ajutorul unei alimentații sănătoase, a sportului, dar și a medicului estetician, a reușit să-și mențină fizicul și corpul care au făcut-o cunoscută.

Iuliana Luciu, Lucica Luciu, Nicoleta Luciu

„La mulți ani, mama noastră frumoasă! Să fii sănătoasă! Te iubim foarte mult!', a scris Iuliana Luciu pe contul de Instagram.

Mesajele urmăritorilor nu au întârziat să apară și le-au asaltat cu urări pentru cea care le-a adus pe lume.

„Foarte frumoase toate trei! Așa mamă, așa fiice. La mulți ani sănătoși', Să vă trăiască, să fie sănătoasă, să vă bucurați mulți ani alături de ea', La mulți ani sănătoși, fericiți și împliniți alături de cei dragi!!!', La mulți ani! Ce superbă e mami tău!', La mulți ani, doamnă, aveți două frumuseți', au fost câteva dintre mesajele primite de la fani.

Iuliana Luciu, pretențioasă în privința partenerilor

De-a lungul timpului, Iuliana Luciu, în vârstă de 33 de ani, a fost discretă și și-a ținut departe de ochii publicului viața personală și relațiile ei. Ea s-a declarat destul de precaută și pretențioasă în ceea ce privește alegerile unui partener.

„Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înțeleg nebunia și să-mi înțeleagă nebunia. Atunci îți dai seama că el e pentru tine. Când îți găsești jumătatea aia de nebunie, pe care o ai și tu. Și, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc și eu o familie. Îmi doresc copii la un moment dat. Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie', declara Iuliana Luciu acum ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete