Cum arată astăzi mama lui Kevin din Singur acasă?

mama lui Kevin din Singur acasă

Este cel mai vizionat film în perioada sărbătorilor de iarnă, motiv pentru care printre alte activități asociate Crăciunului, urmărirea filmului Singur acasă alături de toată familia a devenit un obicei respectat cu strictețe.

Cu toate că l-au vizionat ani la rând, oamenii aleg să revadă secvențele amuzante și să urmărească cu sufletul la gură aventurile simpaticului  Kevin, care, din diverse motive, este despărțit de familie și este nevoit să se descurce singur și să le țină piept hoților.

Cum arată astăzi mama lui Kevin din Singur acasă?

Evoluția actorului Macaulay Culkin, cel care l-a interpretat pe Kevin în Singur acasă, a fost urmărită cu mare atenție. Actorul are astăzi 39 de ani și a reușit să treacă cu bine peste depresia cu care s-a confruntat și peste problemele cu alcoolul. Dacă despre el s-a tot vorbit în spațiul media, despre cea care i-a fost mamă în film s-a scris mai puțin.

Kate McCallister, mama lui Kevin McCallister, este personajul interpretat de actrița Catherine OHara. Având în vedere succesul producției cinematografice, actrița a fost recunoscută de multe ori pe stradă ca fiind mama simpaticului băiețel din film.

Catherine OHara avea 36 de ani atunci când a dat viață personajului devenit celebru în întreaga lume. Chiar dacă are o experiență vastă în lumea cinematografiei, interpretând o mulțime de alte roluri importante, cel din Singur acasă a rămas în memoria tuturor.

Actrița Catherine OHara are astăzi 65 de ani, iar timpul și-a pus amprenta asupra aspectului ei fizic. Este complet schimbată, a renunțat la părul roșcat în favoarea blondului, iar ridurile au început să fie din ce în ce mai vizibile.

După succesul din Singur acasă, Catherine OHara a mai jucat și în filme ca “The Nightmare Before Christmas”, “A Simple Twist of Fate” sau “Surviving Christmas”.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată astăzi mama lui Kevin din Singur acasă.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Inel purtat de Rihanna, licitat de un român! Cât l-a costat bijuteria?

Cristina Șișcanu își dorește să revină în televiziune! La castingul cărei emisiuni a participat?

Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă! Coafura care o întinerește vizibil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete