Cum arată acum Sasha, fiul de 7 ani al lui Florin Piersic Jr. Actorul publică rar imagini cu băiatul

Sasha e fiul lui Florin Piersic Jr., nepotul celebrului actor Florin Piersic. Micuțul are șapte ani și își face părinții mândri. 

În 2016, Florin Piersic Jr. şi Andreea Cipcă, iubita lui, deveneau părinţii unui băieţel, Sasha. Acesta a împlinit în ianuarie vârsta de 7 ani, iar tatăl lui a pus o imagine cu acesta pentru a marca această zi specială. „Am reușit să fac o poză cu Brad Pitt, care împlinește azi 7 ani', a scris Florin Piersic Jr. pe 13 ianuarie, la imaginea cu fiul lui.

Sasha se face mai frumos pe zi ce trece. Cu părul blond și ochi albaștri, a moștenit din trăsăturile părinților lui.

sasha fiul lui florin piersic jr 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

De-a lungul anilor, Florin Piersic Jr. a fost extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală. Actorul a făcut extrem de rar declarații despre familie, despre copiii săi. Foarte rar postează în mediul online imagini cu iubita sau copiii.

Florin Piersic Jr., tată de fată și de băiat

Sasha este cel de-al doilea copil al actorului şi regizorului Piersic Jr., primul fiind o fetiţă, Sonia, din relaţia avută timp de 4 ani cu actriţa Dorina Chiriac.

În 2019, în luna iulie, Florin Piersic Jr. le-a făcut o surpriză de proporţii tuturor când a urcat pe scenă alături de fiul lui. Acesta se afla la Festivalul Internaţional Sibiu unde a primit premiul „Virgil Flonda'.

Cine e Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr.

Piersic Jr. şi jurnalista Andreea Cipcă, mai tânără cu 15 ani decât actorul, sunt împreună de câțiva ani. Chiar dacă au făcut o mică pauză în anul 2015, Florin Piersic Jr. și partenera lui au reușit să treacă peste probleme și să își formeze o familie frumoasă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete