Cum arată acum bona Nuți, care lucrează de 23 de ani pentru Anamaria Prodan: „E un respect incredibil, a doua mamă”

Anamaria Prodan are bonă pentru copiii ei de 23 de ani. Nuți lucrează alături de impresară în România, dar a călătorit și în Emiratele Arabe Unite cu aceasta și chiar și în America.

Mulți o știu pe Nuți, bona pe care Anamaria Prodan a făcut-o celebră. Bebeto este foarte atașat de ea, pentru că ea a fost cea care l-a crescut de când era mic. Impresara o lua peste tot cu Nuți, ba chiar a apărut și în reality show-urile pe care vedeta le-a avut în urmă cu mai mulți ani. Bona s-a întors în casa Anamariei Prodan, unde are grijă de fiul impresarei.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Anamaria Prodan a avut parte de o surpriză, căci bona Nuți a apărut în platou. Aceasta a și dezvăluit cum a cunoscut-o pe impresară. „Printr-o cunoștință comună. Mi-a zis cineva: Vrei să vii până la Ana să o ajuți trei zile cu fetele? Că va pleca soacra', a zis bona Nuți, după care a fost lăudată de Anamaria Prodan.

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii ei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tarfe când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea', a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

bona-nuti-anamaria-prodanSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

a

Ce salariu îi dă Anamaria Prodan bonei. Nuți are grijă de Bebeto și locuiește cu ei în casă

Când impresara a locuit în Dubai, bona Nuți s-a mutat acolo împreună cu iubitul ei pentru a fi aproape familiei. Se pare că Anamaria Prodan îi dădea un salariu de 2.500 de euro pe lună și îi punea la dispoziție apartament și mâncare.

„Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau anagajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuti acolo’, au mai declarat surse.

Anamaria Prodan revine cu emisiunea ei la TV, unde va apărea și bona Nuți

Reality show-ul care o are în prim plan pe Anamaria Prodan – „Prodanca. Punct şi de la capăt’ revine la Antena Stars cu cel de-al optulea sezon, care va avea premiera sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20.00.

Producția continuă saga familiei, de data aceasta cu un singur personaj principal, Anamaria Prodan. Copiii şi prietenii apropiaţi îi vor fi alături acesteia pe toată durata filmărilor, care se vor desfăşura pe mai multe continente. Atmosfera generală va fi şi de această dată un amestec perfect omogen de umor şi dramă, telespectatorii având ocazia să o urmărească pe protagonistă atât în postura de mamă, cât şi în cea de femeie de afaceri.

„Pentru mine, acest reality show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte mulţi ani în urmă, tot în familia Antena. Este un proiect bazat pe dragostea mea faţă de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituţia căsătoriei şi în familie.

Tocmai de aceea, în momentul în care am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor mei şi am luat hotărârea să încep o nouă viaţă, mi-am dorit să fac asta şi în mod public şi să îmi prezint exact trăirile, tocmai pentru ca şi alte femei să înţeleagă că lupta pentru a-ţi salva familia este ok, dar trebuie să aibă o limită.

Că cel mai frumos dar pe care ni l-a dat Dumnezeu este viaţa, viaţă pe care suntem obligaţi să o trăim superb şi mai ales demn! Aşa am luat decizia de a pregăti un nou sezon al acestui reality, care poartă cumva titlul pe care ar fi trebuit să îl poarte întotdeauna – Prodanca. Punct şi de la capăt. Vă invit să ne urmăriţi în fiecare sâmbătă seara, din 3 februarie, de la 20.00, pe Antena Stars’, a declarat Anamaria Prodan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete