Cum afectează Mercur retrograd fiecare zodie

Pe 28 aprilie, Mercur își începe mersul retrograd prin zodia Taur și și-l va încheia pe 23 mai. Este o perioadă plină de evenimente, niciunul dintre cele 12 semne zodiacale nefiind ocolit de acestea.

cum afecteaza mercur retrograd fiecare zodie (25 aprilie-1 mai)

BERBEC

Mercur retrogradează, în cazul vostru, în casa banilor. Asta înseamnă că veți intra în posesia unor sume de bani semnificative. Dar pot exista două variante: fie este vorba despre bani pe care i-ați împrumutat cu multă vreme în urmă și acum îi recuperați, fie obțineți o mărire salarială sau o primă de Paște.

Veștile nu sunt la fel de bune în ceea ce privește cuplul, căci Neptun favorizează neînțelegerile și conflictele. Bine-ar fi să adoptați o atitudine pozitivă și să lăsați de la voi.

TAUR

Mercur retrogradează în zodia voastră. Acest lucru vă va face comunicarea cu cei din jur mai dificilă. Aveți mare grijă ca din cauza comunicării deficitare să nu intrați în tot felul de conflicte. Acestea sunt posibile în special la locul de muncă, dar și în relația cu partenerul. Lipsa de comunicare cu partenerul poate duce la conflicte care să aibă la bază scene de gelozie nefondate.

Sfatul nostru este să încercați să diminuați, cel puțin în această săptămână, consumul de excitante precum cafea, ceai, alcool, tutun. Cum ar fi să fiți și nervoși, și necomunicativi?

GEMENI

Ca urmare a mersului retrograd al planetei Mercur, veți avea ceva bătăi de cap în această perioadă cu partenerul de cuplu. Și asta pentru că vă veți exterioriza mult mai ușor decât de obicei, veți spune exact ce aveți în minte și-n suflet fără să vă cenzurați niciun pic. Problema intervine în cuplurile în care partenerul de cuplu are o vulnerabilitate mai accentuată decât de obicei, vulnerabilitate datorată influențelor astrale.

Încercați să vă temperați atât cât se poate, pentru că altfel, în unele cupluri, se poate ajunge la rupturi.

RAC

Pe voi, mersul retrograd al lui Mercur vă afectează pe casa planurilor de viitor. Fie că este vorba despre planuri pe care vi le-ați făcut cu partenerul de viață, sau despre proiecte la locul de muncă, acestea vor fi repuse în discuție, vor fi negociate, reactualizate, îmbunătățite.

Fiți atenți, în această perioadă, mai ales în ce privește domeniul financiar. Mercur retrograd bulversează judecata, de aceea evitați să investiți sume de bani importante în lucruri de a căror utilitate sau calitate nu sunteți 100% siguri. De asemenea, nu încheiați contracte, nu semnați documente, nu întreprindeți acțiuni importante.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop