Cum afectează Luna Plină în Săgetător fiecare zodie

În săptămâna 16-22 mai, principalul eveniment astrologic îl reprezintă formarea Lunii Pline în zodia Săgetătorului, duminică, 22 mai. Un astfel de eveniment afectează fiecare zodie, și trebuie să stiți că acest lucru nu se întâmplă doar în ziua în care are loc, ci câteva zile înainte și câteva zile după.

luna plina in sagetator

Iată, așadar, ce influență va avea Luna Plină în Săgetător asupra fiecărei zodii.

BERBEC

Luna Plină în Săgetător se formează în cazul vostru pe casa călătoriilor și a dezvoltării personale. Dacă vă planificaserăți vreo călătorie în viitorul apropiat, este momentul potrivit să o faceți. De asemenea, dacă aveați de gând să începeți vreun curs sau școala de șoferi, e timpul să mergeți să vă înscrieți.

Este posibil să nu vă simțiți tocmai în formă și să vreți să amânați pentru a nu știu câta oară călătoria/înscrierea la cursuri. La baza acestei oboseli stă contextul astral, însă vestea bună este că influența lui se va atenua începând de la mijlocul săptămânii și către sfârșitul săptămânii vă veți regăsi tonusul.

TAUR

În cazul vostru, Luna Plină în Săgetător se formează pe casa banilor. Asta înseamnă că veți primi vești bune din acest punct de vedere, asta putând însemna chiar că vi se aprobă un împrumut de care aveați nevoie de multă vreme. De asemenea, sunt posibile câștiguri, nu foarte mari, e drept, din cele mai neașteptate surse.

Este o perioadă favorabilă legării unor relații cu persoane influente, aflate în poziții-cheie, care, la un moment dat, vă vor fi și vouă de ajutor în carieră.

GEMENI

Luna Plină în Săgetător vă pică pe casa cuplului și nu aduce cele mai bune vești. Pot exista disensiuni cu persoana iubită care să escaladeze în adevărate conflicte. E suficientă o singură scânteie pentru a începe o ceartă.

Există însă și o veste bună. Luna Albastră care se va forma pe 21 mai vă dă șansa să vă îndreptați unele greșeli din trecut, mai ales din sectorul partenerial. Așadar, dacă știți că ați călcat strâmb, v-ați mințit partenerii (sau foștii parteneri) sau le-ați greșit în vreun fel, veți avea șansa de a schimba lucrurile și de a-i face pe aceștia să vă ierte. Totul depinde de voi, de cum le vorbiți, de cum vă comportați cu ei în prezent, de dorința pe care o aveți ca ei să vă ierte.

RAC

Serviciul și sănătatea vor resimți mai pregnant influența Lunii Pline în Săgetător în cazul vostru. Asta înseamnă că în aceste două domenii veți avea ceva mai multe probleme decât de obicei.

În traducere, mai multe sarcini decât de obicei la locul de muncă, mai multe responsabilități, mai multă bătaie de cap cu rezolvarea acestora. Cât despre starea de sănătate, ar putea reveni probleme ceva mai vechi. Mergeți la medic, nu amânați și de data asta pentru că suferința se va acutiza.

LEU

Luna Plină în Săgetător se va forma pentru voi în casa dragostei și a timpului liber. Vă așteaptă câteva zile extrem de plăcute petrecute în compania persoanei iubite, departe de casă.

Fiți precauți, însă! Faptul că armonia își va găsi locul în relația voastră mai mult ca niciodată nu înseamnă că orice conflict este exclus din start. Nu vă provocați prea mult partenerul, nu faceți din țânțar armăsar, evitați să-l scoateți din sărite pentru că nu sunt excluse surprize neplăcute.

FECIOARĂ

Familia și locuința sunt vizate, în cazul vostru, de Luna Plină în Săgetător. Asta înseamnă că aceste domenii sunt destul de vulnerabile în zilele următoare. Se pot isca din senin neînțelegeri cu membrii familiei, chiar cu unii dintre cei mai pașnici.

În ce privește problemele cu locuința, acestea pot fi dintre cele mai diverse, de la amânarea aprobării unui credit pentru locuință, la dispute intrafamiliale pentru o moștenire care privește o casă, până la mici accidente în locuință, cum ar fi inundații sau defectarea instalației electrice.

BALANȚĂ

Luna Plină în Săgetător vă va influența casa comunicării. Asta înseamnă cu veți comunica oarecum cu dificultate și veți avea tendința să exagerați, astfel că sunt posibile conflicte cu colegii și în special cu membrii familiei.

Aspectul format de Mercur în această săptămână predispune la nervozitate și irascibilitate. Fiți extrem de prudenți la volan și, de asemenea, în mânuirea diferitelor aparate electrice. Există un risc crescut de accidente casnice.

SCORPION

Luna Plină în Săgetător se formează la voi pe casa banilor. Asta înseamnă că veți avea parte de câștiguri sub orice formă. Fie primiți o bonificație, fie vi se mărește salariul, fie veți găsi o colaborare bine remunerată, fie… veți câștiga la loto. Deci jucați la loto.

În sectorul carierei sunteți sprijiniți de planeta Marte, planeta combativității, iar datorită aspectului format de ea, veți avea parte de succese la locul de muncă. Acestea se pot traduce fie prin mutarea pe o poziție superioară celei pe care o ocupați acum, care să implice mai multe responsabilități, fie prin recunoașterea meritelor și remunerarea lor.

SĂGETĂTOR

Luna Plină se formează în zodia voastră pe casa partenerului. Veți avea două căi de urmat: fie o veți alege pe cea a armoniei și veți face tot ce ține de voi pentru a beneficia de această armonie (și credeți-ne pe cuvânt că nu aveți multe de făcut), fie o veți alege pe cea a conflictelor, lăsându-vă pradă presupunerilor nefondate.

Vești bune în sectorul financiar. În această săptămână veți face un pas important către consolidarea situației financiare.

CAPRICORN

Luna Plină în Săgetător se formează la voi pe casa introspecției. Cu alte cuvinte, veți deveni, în sfârșit, conștienți de unele lucruri care vă dau bătaie de cap de multă vreme. Fie ați refuzat până acum să vedeți adevărul, fie chiar nu vă dădeați seama de acest adevăr, cert este că multă vreme v-au preocupat aceste lucruri cărora acum le găsiți o explicație.

Atenție pe plan financiar, în această săptămână! Puteți pierde bani foarte ușor, fie că îi scăpați din buzunar, fie că vă sunt furați. Mare grijă mai ales dacă țineți spre păstrare banii unor cunoștințe. Ar fi grav să rămâneți fără ei.

VĂRSĂTOR

Luna Plină de pe 22 mai se formează, în cazul vostru, pe casa planurilor de viitor. Este momentul să puneți țara la cale'. Toate planurile și proiectele fixate acum se vor materializa în viitorul apropiat.

Vești bune și în sectorul carierei. La locul de muncă, veți propune idei interesante sau veți veni cu soluții inedite, veți fi eficienți și rapizi. Evitați, însă, deocamdată să pretindeți recompense (cum ar fi o creștere salarială sau o bonificație). Riscați să enervați factorii de decizie, iar succesul să vă scape printre degete.

PEȘTI

La voi, Luna Plină se formează pe casa carierei. La cea mai mare parte a nativilor, veștile vor fi bune, iar aceștia vor avea satisfacții însemnate din punct de vedere al carierei. Pot fi promovați sau își pot găsi un job mai bun sau o colaborare bine remunerată.

Contextul astral al perioadei este ideal pentru reglarea unor chestiuni materiale. Astfel, dacă aveți de gând să faceți un credit, indiferent de natura lui, faceți-l acum. Vi se va aproba rapid. De asemenea, este o perioadă favorabilă să puneți bani deoparte pentru viitorul vostru sau al copiilor. Veți avea mai multe opțiuni de depozite bancare cu dobânzi bune.

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop