Cum afectează Luna Plină în Săgetător fiecare zodie

În săptămâna 16-22 mai, principalul eveniment astrologic îl reprezintă formarea Lunii Pline în zodia Săgetătorului, duminică, 22 mai. Un astfel de eveniment afectează fiecare zodie, și trebuie să stiți că acest lucru nu se întâmplă doar în ziua în care are loc, ci câteva zile înainte și câteva zile după.

luna plina in sagetator

Iată, așadar, ce influență va avea Luna Plină în Săgetător asupra fiecărei zodii.

BERBEC

Luna Plină în Săgetător se formează în cazul vostru pe casa călătoriilor și a dezvoltării personale. Dacă vă planificaserăți vreo călătorie în viitorul apropiat, este momentul potrivit să o faceți. De asemenea, dacă aveați de gând să începeți vreun curs sau școala de șoferi, e timpul să mergeți să vă înscrieți.

Este posibil să nu vă simțiți tocmai în formă și să vreți să amânați pentru a nu știu câta oară călătoria/înscrierea la cursuri. La baza acestei oboseli stă contextul astral, însă vestea bună este că influența lui se va atenua începând de la mijlocul săptămânii și către sfârșitul săptămânii vă veți regăsi tonusul.

TAUR

În cazul vostru, Luna Plină în Săgetător se formează pe casa banilor. Asta înseamnă că veți primi vești bune din acest punct de vedere, asta putând însemna chiar că vi se aprobă un împrumut de care aveați nevoie de multă vreme. De asemenea, sunt posibile câștiguri, nu foarte mari, e drept, din cele mai neașteptate surse.

Este o perioadă favorabilă legării unor relații cu persoane influente, aflate în poziții-cheie, care, la un moment dat, vă vor fi și vouă de ajutor în carieră.

GEMENI

Luna Plină în Săgetător vă pică pe casa cuplului și nu aduce cele mai bune vești. Pot exista disensiuni cu persoana iubită care să escaladeze în adevărate conflicte. E suficientă o singură scânteie pentru a începe o ceartă.

Există însă și o veste bună. Luna Albastră care se va forma pe 21 mai vă dă șansa să vă îndreptați unele greșeli din trecut, mai ales din sectorul partenerial. Așadar, dacă știți că ați călcat strâmb, v-ați mințit partenerii (sau foștii parteneri) sau le-ați greșit în vreun fel, veți avea șansa de a schimba lucrurile și de a-i face pe aceștia să vă ierte. Totul depinde de voi, de cum le vorbiți, de cum vă comportați cu ei în prezent, de dorința pe care o aveți ca ei să vă ierte.

RAC

Serviciul și sănătatea vor resimți mai pregnant influența Lunii Pline în Săgetător în cazul vostru. Asta înseamnă că în aceste două domenii veți avea ceva mai multe probleme decât de obicei.

În traducere, mai multe sarcini decât de obicei la locul de muncă, mai multe responsabilități, mai multă bătaie de cap cu rezolvarea acestora. Cât despre starea de sănătate, ar putea reveni probleme ceva mai vechi. Mergeți la medic, nu amânați și de data asta pentru că suferința se va acutiza.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop