Cum afectează Luna Nouă din 11 noiembrie zodiile

Pe 11 noiembrie, Luna Nouă va intra în zodia Scorpion. Iată ce influența va avea acest eveniment astrologic asupra celor 12 semne zodiacale:

horoscop 9-15 noiembrie

BERBEC

Luna Nouă se formează în casa transformărilor Berbecilor, ceea ce înseamnă că urmează o perioadă în care aceștia vor avea parte de surprize în majoritatea domeniilor vieții, dar mai ales în cel financiar. Luna vă va aduce, așadar, susținerea de care aveți nevoie. Profitați, deci, de acest aspect favorabil al Lunii pentru a vă putea regla problemele financiare pe care le aveți de ceva timp.

În sectorul dragostei, grație influenței planetei Venus, Berbecii aflați într-o relație vor fi mult mai afectuoși cu persoana iubită, ceea ce va fi, evident, în beneficiul relației. Cei singuri vor fi atrași de persoane de sex opus cu care vor rezona foarte mult din punct de vedere intelectual și spiritual.

TAUR

În cazul Taurilor, Luna Nouă se formează pe sectorul relațiilor profesionale. După o lungă perioadă de așteptare, va veni și recunoașterea meritelor. Sunt favorizați în mod deosebit nativii care se ocupă cu scrisul.

În cuplu, vă veți surprinde plăcut partenerul și veți traversa o perioadă extrem de benefică pentru relația de cuplu. Cei singuri vor simți nevoia să schimbe multe lucruri în viața lor sentimentală.

Pe plan financiar, se impune prudență maximă. Nu cheltuiți fără măsură deoarece riscați să intrați într-un impas financiar din care nu veți mai putea ieși decât împrumutându-vă. Și nu este chiar ceea ce vă doriți.

GEMENI

Dacă aparțineți acestei zodii, trebuie să știți că Luna Nouă pică pe casa muncii. Și asta nu este o veste bună, pentru că veți avea o perioadă destul de grea la serviciu, fiind nevoiți să vă descurcați cu îndatoriri de serviciu mult mai dificile decât până acum.

Dacă sunteți într-o relație, veți avea tendința să-i împărtășiți partenerului de viață până și cele mai mici secrete. Unele s-ar putea să nu-i pice tocmai bine, de aceea vă sfătuim să mai păstrați câteva și pentru voi.

Din punct de vedere al banilor, veți traversa o perioadă bună, în care îi veți putea gestiona excelent, așa încât multă vreme de-acum înainte nu veți mai fi în impas.

Din punct de vedere al sănătății, nu veți fi ocoliți de insomnii și nici de oboseală cronică.

RAC

În cazul vostru, Luna Nouă se formează pe casa iubirii, astfel încât relația cu persoana iubită va deveni prioritară și vă veți dedica întru totul acesteia. În plus, Venus va favoriza stabilitatea conjugală. Nativii singuri nu vor duce lipsă de întâlniri cu persoane de sex opus interesante, astfel că vor avea toate șansele să intre într-o relație.

Modul în care veți gestiona banii în această săptămână va avea repercusiuni importante pe termen lung. Evitați, așadar, cheltuielile nejustificate.

Din punct de vedere al sănătății, veți fi foarte irascibili în această săptămână, în ciuda temperamentului vostru calm.

LEU

În cazul Leilor, influența Lunii Noi se va resimți în casa familiei. Vor reveni în discuție probleme mai vechi pe care le-ați avut cu părinții și este momentul prielnic să le depășiți.

Ar putea urma o perioadă destul de agitată în viața conjugală a Leilor, așa că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să evite agresivitatea, să se abțină de la a-și provoca partenerul de viață.

Veștile sunt bune în sectorul banilor. În sfârșit, nu le veți mai simți lipsa atât de acut ca până acum. Sunt favorizate câștigurile din cele mai neașteptate surse, așa că dacă nu aveți cunoștință de vreo moștenire, n-ar fi rău să jucați la loto.

Este o perioadă favorabilă relaxării. Găsiți-vă timp s-o faceți pentru că veți avea nevoie de baterii încărcate în curând.

FECIOARĂ

Luna Nouă se formează în sectorul carierei Fecioarelor, așa că munca acestora va fi răsplătită din plin. Și de data asta vor fi și bani, nu doar laude. Totodată, este o perioadă favorabilă demarării unor afaceri.

Dacă sunteți implicați într-o relație, aveți tendința să vă idolatrizați partenerul de viață, să-l transformați într-un erou. Din această cauză, s-ar putea să-i cereți să facă lucruri imposibile. Cei singuri au mari șanse să întâlnească o persoană cu care să aibă multe în comun.

Din punct de vedere al sănătății, veți fi plini de energie. Folosiți-o într-o manieră rezonabilă și profitabilă.

BALANȚĂ

Luna Nouă le influențează pe Balanțe în sectorul banilor, astfel încât acestea vor avea parte de fie de un contract bănos, fie de o primă semnificativă la job.

În sfârșit, grație aspectelor formate de Venus, relațiile de cuplu ale Balanțelor se vor ameliora în mod semnificativ, după o perioadă destul de agitată. Balanțele singure vor avea șansa unor coups de foudre dintre cele mai neașteptate.

Din punct de vedere al sănătăţii, este o săptămână în care veţi resimţi din plin efectele oboselii. Veţi fi nervoşi şi puşi pe harţă. Minunat ar fi să vă faceţi puţin timp pentru practicarea unui sport.

SCORPION

Luna Nouă intră în Scorpion pe data de 11 noiembrie, aşa că nativii acestei zodii vor fi favorizaţi pe toate planurile. Viața de cuplu parcă renaște, iar relația voastră va fi la fel de armonioasă ca la începuturi. Scorpionii singuri au mari șanse să-și găsească sufletele pereche dacă se vor lăsa în voia flirturilor.

Sectorul banilor este și el favorizat în această săptămână. Veți reuși, în sfârșit, să vă organizați eficient bugetul și să scăpați de datorii.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți în cea mai bună formă și vă simțiți în stare să mutați munții. Nu supraestimați, totuși, capacitățile voastre fizice, deci nu exagerați cu efortul pentru că organismul va ceda ușor.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă nu vine cu veşti tocmai bune pentru voi. Urmează o perioadă în care veţi fi copleşiţi de gânduri sumbre, de temeri şi de panici. Câteva zile de relaxare ar fi bine-venite.

În cuplu, ar fi bine să nu luați nicio decizie săptămâna aceasta căci influența planetară nu vă este benefică în acest sens. Dacă nu sunteți încă implicat într-o relație, aveți ceva șanse s-o faceți săptămâna asta, căci întâlnirile cu persoane de sex opus extrem de atrăgătoare nu vor lipsi.

Atenție mare la gestionarea banilor! Aspectul format de Mercur vă poate bulversa, determinându-vă să luați decizii neinspirate cu privire la cheltuirea lor.

De asemenea, aceeași atenție se impune și în sectorul sănătății. Sunteți tentați să vă dedicați întru totul serviciului și treburilor casnice și să neglijați timpul pentru odihnă. Nu faceți greșeala asta, căci consecințele lipsei de odihnă se vor vedea în foarte scurt timp.

CAPRICORN

La voi, Luna Nouă pică pe casa relațiilor profesionale și a grupurilor. În acest context, sunt favorizate asocierile sau demararea unei afaceri. Însă, ca urmare a faptului că vă veți implica destul de mult pe partea profesională, vă veți neglija partenerul de viață care va avea tot dreptul să riposteze. Capricornii care nu se află încă într-o relație vor fi tentați să facă noi cuceriri. E cel mai simplu mod de a-și confirma lor înșiși că șarmul nu i-a părăsit.

În sectorul banilor, veștile sunt bune, căci sunt șanse destul de mari să vă îmbunătățiți situația materială.

Din punct de vedere al sănătății, veți fi mai energici ca niciodată. Dacă tot aveți atâta energie, minunat ar fi să profitați de ea și să vă apucați de un sport. Dacă urmează să fiți supuși unei intervenții chirurgicale, mergeți cu încredere. Recuperarea va fi rapidă, iar reușita – asigurată.

VĂRSĂTOR

În cazul vostru, Luna Nouă pică pe casa carierei. Asta înseamnă că veți avea o săptămână foarte productivă și, mai mult decât atât, vestea cu adevărat bună este că veți fi recompensați după merit.

În relația de cuplu, Marte vine să agite puțin spiritele. Veți fi puși pe harță, le veți găsi nod în papură partenerilor, veți fi egoiști și posesivi. Chiar vreți să aveți parte de războaie cu persoana iubită? Pentru Vărsătorii singuri nu avem vești bune, căci nu este o perioadă favoabilă înfiripării relațiilor.   

În ceea ce privește sănătatea, în această săptămână vitalitatea voastră va fi ușor fluctuantă. Profitați la maximum de momentele de relaxare.

PEȘTI

Luna Nouă îi face pe nativii acestei zodii să cugete mai mult, să se aplece mai mult asupra lor înșiși, asupra priorităților pe care le au în viață, asupra valorilor lor. Astfel, vor realiza că prioritară trebuie să fie familia. Pe cale de consecință, relația cu partenerul de viață va renaște. Nativii singuri vor avea mari șanse să-și întâlnească sufletul-pereche, iar multe relații se vor și concretiza printr-un mariaj la un moment dat.

În sectorul banilor, Saturn vine cu vești bune și favorizează îmbunătățirea situației financiare. Se aplică mai ales în cazul Peștilor născuți în prima decadă. Dacă aveți bani împrumutați, în această săptămână vi se vor înapoia.

Din punct de vedere al sănătății, este posibil să vă confruntați cu angoase. Dacă ați fost bolnavi, urmează o perioadă care va aduce o îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate.

Sursa foto: 123rf.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop