Cum a slăbit Vlăduța Lupău după ce a născut. Ce intervenții estetice are artista

Vlăduța Lupău a reușit să slăbească rapid după ce a născut. Interpreta de muzică populară a adus pe lume în această vară un băiețel perfect sănătos.

Pe parcusul sarcinii, Vlăduța Lupău a luat în greutate 12 kilograme. Îndrăgita artistă se consideră o norocoasă, pentru că a reușit să scape de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt. Interpreta de muzică populară nu a ținut o dietă drastică.

„Într-adevăr, mă mândresc cu faptul că nu am rămas cu multe kilograme în plus, dar pot să spun că am și avut noroc, cred, cu genetica. Am pus 12 kilograme în sarcină, iar primele 8 le-am dat jos în primele zile, până am ajuns acasă', a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!.

Cântăreața a reușit să scape de kilogramele în plus fără să țină dietă. În primele zile după ce a născut, Vlăduța Lupău a slăbit 8 kilograme. Ea și-a reluat rapid activitatea după ce l-a adus pe lume pe Iair.

„Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată, să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea. Adică cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar în zilele în care cânt depun mult efort și organismul îmi cere doar apă. Deci asta e dieta… Cânt!', a spus vedeta.

vladuta-lupau-si-iair-10SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vlăduța Lupău neagă că are operații estetice

Vedeta susține că nu are operații estetice. În schimb, Vlăduța Lupău a recunoscut că are o intervenție estetică la nivelul buzei superioare.

„Da, văd și eu mereu ce se scrie despre mine și ce se comentează. Încă învăț să lucrez cu mine și să nu mai bag în seamă! Nu am nicio operație estetică la față, că despre asta s-a scris. Am purtat aparat dentar și mi-am «aranjat» dinții… Încă nu sunt perfecți, iar cine ar fi mai atent ar putea observa faptul că am arcada cumva strâmbă și am lipsă un canin, așa, ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă.

Iar faptul că, atunci când s-au scris aceste lucruri, s-a postat o poză de când aveam 14 ani, e firesc că un copil la 14 ani nu arată ca la 31. Și nu e corect ca jurnalist să pui o poză cu mine de la 14 ani și una de la 31 în care eram super machiată. Tot ceea ce fac, odată la câtva timp, este să îmi corectez buza superioară! Ceea ce nu se numește operație estetică!', a declarat Vlăduța Lupău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete