Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste divorțul de George Burcea: „Am văzut asta în filme”

Andreea Bălan a divorțat de George Burcea și a suferit cumplit, mai ales că este tatăl copiilor. Artista a văzut într-un film o metodă de a trece peste o despărțire și a aplicat-o și ea.

Invitată la podcastul lui Radu Constantin, Andreea Bălan a povestit cum a reușit să treacă peste suferința din cauza despărțirii. Nu i-a fost deloc ușor să accepte faptul că a rămas o mamă singură și că cel pe care îl considera sprijin a lăsat-o să se descurce singură. Andreea și-a făcut un grup de suport format din patru oameni pe care îi suna tot timpul.

Andreea-Balan-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni', a mai dezvăluit artista.

Andreea Bălan, în depresie după despărțirea de Keo

Și după despărțirea de Keo a suferit cumplit. Artistul s-a cuplat cu Misty, femeia cu care acum are o fetiță. Andreea Bălan a recunoscut că a intrat în depresie după separarea de Keo.

„Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relație minunată, am avut o relație de opt ani foarte frumoasă, începusem să câștig și financiar, începusem să fie bine, avea o carieră stabilă deja, scosesem albume, piese. Spuneam că sigur dacă albumul va avea succes, o să fiu fericită, sigur dacă relația mea o să meargă bine, o să fiu fericită. Dacă o să îmi cumpăr un apartament o să fiu fericită. La 27 de ani le aveam, dar fericirea nu a venit, pentru că eu le căutam în exterior. Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauți în interior. Și că dacă nu lucrezi cu tine și nu-ți vindeci traumele din copilărie, de fapt tot timpul vei avea acest gol interior. Și am început să fac terapie, am citit mult în perioada aia și așa am realizat', a spus Andreea Bălan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete