Cum a apărut Cristina Ciobănașu alături de tatăl biologic. Actrița și-a revăzut familia: „M-am bucurat enorm”

Cristina Ciobănașu, care a fost adoptată acum mulți ani de producătorul de televiziune Ruxandra Ion, și-a revăzut de curând familia. Așa de bucuroasă a fost încât le-a arătat și fanilor ei poze pe Instagram de la întâlnirea cu cei dragi.

Chiar dacă a fost crescută ani de zile de Ruxandra Ion, Cristina Ciobănașu a avut mereu o relație foarte bună cu familia ei biologică. În ziua de Sfinții Constantin și Elena, duminică, Cristina Ciobănașu s-a revăzut cu mama biologică, tatăl, și fratele ei.

Pe Instagram, tânăra actriță a postat mai multe fotografii, dar și un scurt mesaj. „Numai sărbătoriți la noi în familie, așa că am petrecut timp de calitate împreună weekendul ăsta, dacă tot ne-am reunit cu această ocazie', a transmis Cristina Ciobănașu.

Și a continuat: „Am avut în agenda celebrărilor o doamnă (chiar pe mama), pentru că da, este o Elena veritabilă😌 Și am avut și un Constantin (al doilea prenume al lui Tudor), ca să fie totul ca la carte✔️ Ah, și ca să fie totul complet, m-am bucurat enorm că ne-a vizitat și tata, iar echipa a fost în formulă completă😍 La mulți ani, dragilor! Vă iubim tare mult'.

cristina-ciobanasu-si-mama-biologica-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Cum se înțelege Cristina Ciobănașu cu Ruxandra Ion, mama adoptivă

Ruxandra Ion a dus-o pe Cristina Ciobănașu la cele mai bune școli, i-a oferit tot ce și-a dorit. Acum, tânăra e actriță de succes. „Mi-a deschis niște uși pe care eu nici nu le căutam, a avut încredere în mine și m-a ambiționat să transform pasiunea asta în meserie.

Iar în momentul în care m-a distribuit în serialul „Pariu cu viața, mi-a oferit ocazia să combin toate cele trei mari pasiuni ale mele – actoria, muzica și dansul – și așa mi-a transformat adolescența într-o experiență de neuitat. Deci, da, dacă nu era Ruxandra Ion, nu aș fi făcut ceea ce îmi place.', a declarat Cristina Ciobănașu într-un interviu mai vechi.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete