Culisele revenirii lui Șerban Huidu la „Cronica Cârcotașilor”, pe TV: „Am spus, atunci când m-am retras, că voi reveni…”

Noul sezon „Cronica Cârcotașilor', care începe astăzi, la Prima TV, îl va avea pe Șerban Huidu în postura de prezentator, după ce acum doi ani se retrăsese și fusese înlocuit de Ioana Petric. Ea și-a dat demisia.

Astăzi, Şerban Huidu se întoarce la prezentarea emisiunii, alături de Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu). „Am spus, atunci când m-am retras, că voi reveni oricând este nevoie de mine la «Cronica Cârcotaşilor». Acum cred că este nevoie: Ioana Petric s-a hotârât să plece, iar emisiunea trece prin schimbări de format.

Va fi un format mai aproape de ceea ce era, de fapt, «Cronica Cârcotaşilor». Chiar dacă este o emisiune de două ore, va fi una în care conţinutul va fi concentrat, va fi altfel decât până acum, a declarat Șerban Huidu, pentru Paginademedia.ro.

serban-huidu-revine-cronica-carcotasilor-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În 2021, Șerban Huidu a anunţat că nu se va mai ocupa de emisiune în calitate de prezentator, ci din altă poziţie. Spunea că el continuă munca la emisiune, din spatele camerelor de filmat. „Pentru toamnă am decis să fac un pas un spate.

Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran. Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. «Cronica Cârcotaşilor» este mai mult decât copilul meu de suflet. Mă întorc acolo de unde am început, la creaţie, declara prezentatorul acum doi ani de zile.

Mulți ani de zile, „Cronica Cârcotașilor' a fost prezentată de Șerban Huidu și Mihai Găinușă. Ei au făcut o echipă bună pe micul ecran, însă relația lor de prietenie s-a stricat și au ajuns să nu își mai vorbească. În anul 2014, Mihai Găinușă a ales să se retragă de la „Cronica Cârcotașilor', după 14 ani de activitate. Dorința lui de a pleca de la emisiune a avut loc după un conflict pe care l-a avut cu Șerban Huidu, acesta fiind principalul motiv pentru care el a renunțat la show-ul de la Prima TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete