Cu ce zodii să te căsătoreşti. Cine sunt cei mai buni soţi din zodiac?

Se spune că influenţa semnelor zodiacale se reflectă în comportamentul fiecăruia dintre noi. Pornind de la această premisă, am vrut să aflăm cine sunt cei mai buni soţi din zodiac.

Rac – soțul perfect

E un bărbat tandru şi iubitor, care pune familia şi casa pe primul loc. El este cel mai bun soţ din întreg zodiacul. Iar când apar copiii, viața alături de el e și mai frumoasă. Este foarte atent cu cei mici și nu se dă în lături nici de la treburile casnice.

Vărsător – cel mai bun tată

E un soţ foarte bun, dar aşteaptă-te să fii tu cea care ia deciziile importante în casă. El e pur şi simplu prea visător… În schimb, ca tată este perfect. Capabil de orice pentru copiii lui, este genul de părinte care este în primul rând cel mai bun prieten al copiilor.

Capricorn – cel mai statornic

Dacă îi accepţi ieşirile, puteţi fi împreună până la adânci bătrâneţi. Este in bărbat statornic, nu știe ce este infidelitatea – odată ce te-a ales, are ochi doar pentru tine și nimic nu e mai important pentru el decât familia. Partea proastă? E foarte încăpăţânat, deşi uneori ştie că nu are dreptate. Vezi continuarea de la Cine sunt cei mai buni soţi din zodiac  pe UNICA.RO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop