Cu ce se ocupă Ruxi, după ce a făcut turul emisiunilor de televiziune: „Asta îmi place să fac și asta vreau să fac mai departe”

Ruxi e creator de conținut pe rețelele de socializare. Ea a participat și la „Bravo ai stil', emisiunea de la Kanal D pe care a și câștigat-o, dar și la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Într-un interviu pentru ego.ro, ea a dezvăluit ce vrea să facă, ce carieră vrea să urmeze.

Ruxi vrea să îmbrace vedetele, persoanele publice. Ea e stilist. „Asta vreau să fac pe mai departe, să fac styling și să îmbrac oameni. Să vină câți mai mulți oameni la mine să-i îmbrac', a declarat Ruxi.

„Pentru mine a îmbrăca înseamnă creație, styling. Mai întâi mă uit la om să văd ce gen e, ce corp are, ce-i place. Creez și ținute special pentru el. Rochia de pe mine am făcut-o eu, la fel ca și cea pentru Ami sau Anisia. Cumva sunt niște modele pe care ele le preferau și eu le-am stilizat și le-am modificat în funcție de personalitatea lor', a mai povestit Ruxi.

În prezent, ea are o colaborare cu o singură croitoreasă, care îi coase tot ce ea își dorește. „Lucrez cu o croitoreasă care pur și simplu îmi face ceea ce îi zic. Îi arăt ce vreau să coasă și mă ajută. Este și foarte rapidă și mă ajută foarte. Asta îmi place să fac și asta vreau să fac mai departe', a mai povestit vedeta.

Ruxi e creator de conținutSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Urmează să văd câtă cerere o să am, dacă măresc sau nu echipa, dar vedem pe viitor. Eu sper mai întâi să vină fetele să le sfătuiesc. Este nevoie mai întâi de sfaturi de combinații, să știm bazele, ce se poartă cu ce se poartă și după aceea să mergem la creație. Mai întâi să învățăm cum să accesorizăm și cum să purtăm niște ținute corect', a mai adăugat ea.

Nu doar o dată s-a întâmplat ca vedeta să atragă atenția pentru stilul ei vestimentar, însă spune că pentru clienții ei nu va proceda așa, îi va îmbrăca după propriul lor stil.

„Depinde de ce vrea omul, dacă vrea ceva să iasă în evidență facem, asta este bucuria mea, eu vreau tot timpul să fiu extra, să forțăm, să mergem cât mai departe, dar putem să rămânem și la minimalist sau la un stil cât mai simplu sau mai delicat. Depinde de om.

Eu pot să fac toate combinațiile posibile, nu contează, deși prefer extravaganța, prefer să fim extra, dar se poate și simplu. Scrieți pe Instragram, care vreți, care doriți, sunt aici să vă îmbrac, să vă învăț să fiți bombă', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete