Cu ce se ocupă Magda Vasiliu în Italia: „Uneori e dificil”. A renunțat la televiziune să își salveze fiul bolnav de cancer

În urmă cu 5 ani, Magda Vasiliu a plecat din România în Italia alături de fiul ei. Fosta prezentatoare de la Prima TV a renunțat la televiziune pentru a-și salva băiatul bolnav de cancer.

Fiul ei a fost diagnosticat la vârsta de doar 7 ani cu cancer, iar cel mai bun tratament îl primea în străinătate. Fără să stea prea mult pe gânduri, Magda Vasiliu a renunțat la carieră și la viața din România și s-a mutat în Italia.

În prezent, ea lucrează într-o agenție de imobiliare. Fosta prezentatoare TV este uimită de cerințele oamenilor în ultima perioadă, aceștia fiind mult prea comozi.

„În Italia lucrez în contact direct cu clienții, într-o agenție imobiliară… Și, deși nu mă așteptam să-mi placă, îmi place mult…

Contactul direct cu oamenii e uneori dificil, unii sunt drăguți, alții ciudați, alții au niște cerințe absolut surprinzătoare… Dar ce am remarcat cu tristețe este un aspect care n-are de-a face cu imobiliarele. Sedentarismul este absolut ucigător. Văd mai ales femei, dar și bărbați care la 45-50 de ani cer ca imobilele să nu aibă scări, străzile care duc la case să nu fie în pantă, să nu trebuiască să facă niciun efort. Sunt persoane care refuză să vadă o proprietate din cauza scărilor, care se chinuie să urce scările, gâfâie, se opresc… și nu sunt puține. Apoi, Montefiascone este un oraș în care puține străzi sunt drepte, fără pantă. În plus, multe proprietăți sunt foarte vechi, sunt case din piatră construite pe câte trei nivele. Acum o sută de ani sau chiar mai mult, oamenii așa construiau și așa trăiau, pentru că nu erau sedentari. E la fel de adevărat că acum sute de ani mulți nu apucau 50-60 de ani. Eu nu sunt vreo sportivă, dar Pilates fac în mod constant. Am avut acum o sută de ani o fractură de rotulă foarte urâtă… în zilele în care fac Pilates nu mi simt genunchiul. Dacă mă opresc din a face mișcare chiar și pentru o perioadă scurtă, îmi vine greu să urc scări. Deci, ar trebui să facem mișcare. Sau măcar pe copii să-i obișnuim așa, pentru că nu există atâtea case fără scări câte persoane sedentare văd că sunt și cu siguranță, vor mai fi…', a scris Magda Vasiliu pe contul de Facebook.

Magda-Vasiliu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

La vârsta de 7 ani și jumătate, fiul vedetei a fost diagnosticat cu cancer osos. Pentru că nu a avut încredere în sistemului medical românesc, Magda Vasiliu ea a plecat în străinătate. Fosta prezentatoare de la Prima TV nu mai are de gând să revină în România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete