Cu ce se ocupă Mădălin Ionescu în prezent. Anunțul făcut de soțul Cristinei Șișcanu: „Sunt onorat”

În prezent, Mădălin Ionescu este prezentator Metropola TV și a fost premiat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România. Primele declarații ale soțului Cristinei Șișcanu.

Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii „Mădălin Ionescu Show' de la Metropola TV, a fost recompensat recent pentru senzaționala activitate pe care a avut-o de-a lungul carierei sale ca și ziarist. Talentul, devoțiunea și responsabilitatea, toate acestea puse în slujba profesiei de jurnalist, i-au fost recunoscute de către Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

„Sunt onorat să primesc o astfel de distincție, cu atât mai mult cu cât ea vine după un an și ceva în care am propus publicului un nou format tv, pe care nu puini îl consideră spațiul celor mai spumoase, tranșante, smart și în același timp surprinzătoare dezbateri ale momentului.
Deși nu luptam cu mijloace egale, Metropola TV' fiind o televiziune foarte tânăra, maniera deseori ieșită din comun a abordarilor a făcut ca Mădălin Ionescu Show' să nu rămână neobservat și să își creeze un public propriu, în creștere permanentă.  

Premiul Eminescu, ziaristul', dublat de distincția credință și loialitate' (față de meseria de jurnalist) mă bucura enorm! Eminescu a fost și un colos al publicisticii, fiind un jurnalist extrem de impetuos, inteligent, contondent și pasionat.  Mulțumesc Uniunii Ziariștilor Profesioniști' pentru că a remarcat efortul meu din ultima perioadă și promit să ridic și mai tare  ștacheta!', a declarat vedeta Metropola TV, Mădălin Ionescu.

Madalin-Ionescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

„Mădălin Ionescu Show' se difuzează, la Metropola TV, de luni până joi, în direct, de la ora 21.00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete