Cu ce se ocupă fiica Ralucăi Moianu: „Așa a vrut ea așa am făcut”. Nu a vrut să stea pe banii mamei sale

Raluca Moianu este extrem de mândră de fiica ei pe care a crescut-o singură după moartea soțului. Mara Ilinca nu a călcat pe urmele părinților, ci a ales un alt domeniu în care să profeze.

Raluca Moianu, fosta prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă' de pe TVR 1, care a fermecat inimile telespectatorilor în prima parte a anilor 2000, are motive serioase de mândrie și bucurie. Fiica sa, Mara Ilinca, o tânără talentată și ambițioasă, și-a demonstrat aptitudinile și determinarea prin reușite remarcabile în domeniul academic și profesional.

Mara Ilinca, studentă la Facultatea de Drept, a făcut recent un pas important în cariera sa. Tânăra de numai 20 de ani a obținut un job la un birou notarial, cu acte în regulă, în urma unui proces de selecție riguros. Acest lucru a adus un zâmbet de mândrie pe fața celebrei mame, Raluca Moianu, care a trebuit să facă față multor provocări în ultimii ani.

Vara aceasta a fost deosebit de emoționantă pentru Raluca Moianu, deoarece fiica sa a susținut examenul de admitere la facultate cu succes. Cu determinare și dedicare, Mara Ilinca a trecut cu brio peste acest moment cheie în viața sa și a arătat că este pe drumul cel bun pentru a-și urma pasiunea pentru domeniul juridic.

„Mara este acum studentă la Universitatea București, la Facultatea de Drept a dat. Așa a vrut ea așa am făcut. S-a integrat rapid, foarte repede. Are niște colegi de an foarte buni cu care se înțelege bine. Plus că pe lângă facultate mai și lucrează, cu jumătate de normă, la un notariat ca notar din luna august, din vara aceasta. Trebuie să prindă experiență ca după ce termină facultatea să poată să își găsească ușor de lucru.

Are timp de toate… și de facultate și de muncă și de viață personală pentru că este o fată foarte bine organizată. Îmi organizează până și programul meu, nu ai treabă cu ea. Chiar este foarte organizată', a declarat Raluca Moianu pentru Click!

mara-fiica-ralucai-moianu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 17)

Ceea ce face povestea și mai impresionantă este faptul că Raluca Moianu a crescut-o pe Mara Ilinca singură, după moartea soțului său, medicul stomatolog și cunoscut comentator sportiv de snooker, Marius Ancuța, în 2018. Cu toate aceste dificultăți, Raluca Moianu a reușit să ofere fiicei sale o educație aleasă și să o încurajeze în atingerea obiectivelor sale.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete