Cu ce s-a ocupat Simona Pătruleasa înainte de a intra în televziune: „Am făcut meseria asta șase ani”

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România. Aceasta are o carieră frumoasă în televiziune de aproape două decenii, însă într-un interviu recent a mărturisit cu ce s-a ocupat înainte de a activa în acest domeniu.

Simona Pătruleasa se bucură de o carieră frumoasă în televiziune care a început, potrivit spuselor sale, dintr-o întâmplare. Din nefericire, această decizie a costat-o relația cu una dintre cele mai bune prietene.

„A început ca o joacă. Nu mi-a trecut prin cap că o să prezint știri vreodată. Cu mulți ani în urmă, un prieten, care acum nu mai trăiește, Dumnezeu să-l ierte!, mi-a zis că se dă o probă la o anumită televiziune și să-mi depun și eu CV-ul. I-am zis: Glumești, la cât sunt eu de timidă… Niciodată n-o să pot să fac asta.

M-a sunat și-a doua zi, și-a treia, și tot așa. În schimb, prietena mea voia să apară la televizor, mi-a zis: Hai să mergem amândouă. S-a ocupat de CV, de tot, eu nu credeam, o luam ca pe o joacă, nu credeam în asta. După două săptămâni, uitasem total de acel moment, a sunat un telefon, lucru care a făcut ca eu și prietena mea să ne certăm din cauza asta. Locuiam împreună pe atunci.

Eu am depus CV-ul, a fost un mini-interviu, ceva foarte puțin, aveau nevoie de 7 prezentatori și au fost vreo 3-4.000 de persoane la proba respectivă. Nu am avut emoții pentru că nu mă interesa asta', a povestit Simona Pătruleasa în podcastul lui Damian Drăghici, potrivit Libertatea.

Ce s-a întâmplat mai departe a costat-o pe prezentatoarea de știri relația cu prietena sa. În urma interviului, aceasta din urmă nu a reușit, iar ulterior prietenia lor s-a răcit.

„Pe mine m-au acceptat, pe prietena mea, nu. Eu am fost extrem de tristă. Mi-aș fi dorit să-i pot da locul meu. Dar s-a creat o prăpastie între noi, m-am și mutat de acolo. Așa e, e pentru cine se nimerește, nu pentru cine se nimerește', a mărturisit știrista.

De 17 ani, vedeta apare pe micile ecrane și merge la diverse evenimente mondene. Acum o cunoaște o țară întreagă, însă înainte de acest lucru ea a avut o nobilă meserie la care s-ar întoarce oricând.

„Mama și-ar fi dorit să fiu învățătoare, am făcut meseria asta șase ani. Am iubit și iubesc meseria asta, mi-aș dori să revin la catedră să fiu alături de copii. Întotdeauna, mi-au plăcut, am iubit copiii foarte mult', a mai spus Simona Pătruleasa.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete