Cristina Șișcanu: „Nu mai dau explicații despre nimic în ceea ce privește viața mea personală”

După ce mai multe articole de presă susțineau că Cristina Șișcanu și cunoscutul prezentator TV Mădălin Ionescu ar urma să divorțeze, Cristina a decis să reacționeze.

Sătulă de toate întrebările primite în particular despre statusul relației lor, la peste 10 ani de la căsătorie, Cristina Șișcanu a decis să clarifice subiectul.

„Voiam să vorbesc despre situația aceasta cu divorțul. Într-adevăr, de vreo zece zile, ne întreabă foarte multe persoane dacă am divorțat, dacă divorțăm. Lumea e tot mai preocupată de subiect, pe Instagram mă tot întreabă persoane. Lumea afirmă că noi am divorțat și cu părere de rău afirmă acest lucru. Sincer, nu mă deranjează în niciun fel că s-a speculat asta, pentru că nu este adevărat. Dar într-adevăr a fost un pic incomod pentru că a trebuit să dăm explicații unor oameni. Nu înțelegeam de ce există asemenea întrebări din partea unor oameni pe care nu-i cunosc', a explicat Cristina.

„N-are nicio legătură cu realitatea'

Însă nici această atitudine nu a fost privită cu ochi buni. Și pentru explicațiile sale se pare că vedeta a fost criticată, reproșându-i-se faptul că a ales să se justifice, când nu ar fi trebuit să facă acest lucru.

„La un moment dat, să te întrebe lumea încontinuu, timp de vreo 10 zile, «aaa, divortați?», îți dai seama, n-are nicio legătură cu realitatea, oricât de detașată ai. Și pe Instagram, la comentarii, la postări, aceleași întrebări'.

Iar ca să arate că totul este în regulă între cei doi, Cristina a postat și un filmuleț în care se uita la emisiunea lui Mădălin Ionescu, cu mesajul: „sunt cu ochii pe tine'.

 

Cristina in rochie elegantaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

O relație puternică

Cei doi au o relație de 11 ani de zile. La început, aceasta nu a fost privită cu ochi buni din cauza faptului că Mădălin Ionescu tocmai divorțase de cea cu care fusese căsătorită timp de 14 ani. În plus, Cristina îi era colegă la emisiunea Acces Direct, ceea ce a amplificat speculațiile. Însă timpul a arătat că cei doi au o relație puternică și deloc lipsită de greutăți. Cuplul a pornit la drum alături de cei doi copii ai lui Mădălin din căsnicia anterioară, Ștefania și Filip, pentru care au primit custodie comună. Iar acum patru ani a venit pe lume mezina familiei, Petra.

 

Citește și: Shift și Connect-R au părăsit competiția Asia Express

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete