Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a zis că e însărcinată din nou cu copilul lui

Cristina Cioran a lămurit zvonurile lansate de fostul ei iubit. Alex Dobrescu a spus că vedeta este din nou însărcinată și așteaptă cel de-al doilea lor copil.

Conflictul dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu este departe de a se încheia, iar tensiunile dintre cei doi par să escaladeze. Recent, Alex Dobrescu a făcut o declarație șocantă, susținând că fosta sa iubită, Cristina Cioran, ar fi însărcinată pentru a doua oară și copilul este al lui. Afirmația a stârnit numeroase controverse și speculații în spațiul public.

Cristina Cioran a dorit să clarifice imediat situația și a oferit o declarație prin care a lămurit zvonurile. Vedeta a explicat că a existat o alarmă falsă în ceea ce privește o posibilă sarcină, dar în prezent nu se pune problema unei a doua sarcini.

„Eu am șters cu buretele aceasta relație, eu am închis definitiv această povestea, pentru mine nu mai există.(…) Nu, nu sunt însărcinată. A fost într-adevăr o alarmă falsă sau așa cum trebuia să se întâmple.

Nu a primit nimic de la mine, astea sunt aberații. Eu sunt un om foarte serios, eu nu mint, eu sunt un om integru, am o carieră în spate, oamenii mă cunosc și au încredere în mine, de aceea și acum reușesc să mă renasc din supărarea asta mare.(…) O fi având niște poze, că dacă am fost într-o relație, o fi având vreo 2-3 poze cu mine mai sumar îmbrăcată, dar dacă el difuzează sau postează sau printează cum mă amenință că va face este un alt dosar penal, este un dosar penal de șantaj', a declarat Cristina Cioran, în emisiunea lui Cristi Brancu. 

Vedeta TV a cerut ordin de restricție pentru tatăl fetiței sale:„A fost terorizată psihic și fizic'SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Pe de altă parte, Alex Dobrescu a continuat să vorbească public despre presupusa sarcină a Cristinei, afirmând că a aflat informația de la un medic.

„Am aflat chiar de la un medic că voi fi iar tătic. Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme. Nu se simte bine și nu vrea să se știe. Am fost foarte fericit de vestea primită.

Am sărbătorit toată ziua, încă de dimineață', a declarat Alex Dobrescu, conform Cancan.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete