Cristina Cioran, primele declarații după scandalul făcut de tatăl fetiței sale. Neagă împăcarea cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran susține că nu s-a împăcat cu tatăl fetiței sale, asta după ce Alex Dobrescu a spus că sunt din nou împreună. Bărbatul a fost în centrul unui scandal zilele trecute.

Cristina Cioran nu știe dacă se va întoarce sau nu la tatăl copilului. Fosta prezentatoare TV nu a luat încă o decizie în ceea ce privește împăcarea, ci vrea să se gândească foarte bine înainte de a face vreun pas. Ea a făcut primele declarații, după ce fostul ei partener a fost în centrul unui scandal, unde a intervenit și Poliția.

„Dragi prieteni și prieteni, eu sunt în pauză! De reevaluare, de gândire, de schimbare! Reevaluez sentimente, priorități, viața! Sper să-mi înțelegeți tăcerea și să-mi acceptați liniștea. Vă mulțumim pentru mesaje, vă îmbrățișăm de departe! Kiki și Ema', este mesajul transmis acum de Cristina Cioran.

cristina-cioran-si-alex-dobrescu-5-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Alex Dobrescu, scandal cu Poliția

La scurt timp după ce anunța despărțirea, Alex Dobrescu a fost din nou în centrul atenției. Bărbatul a anunțat că s-a împăcat cu Cristina Cioran, iar recent a avut probleme cu Poliția. Aflat la magazinul său de pe Calea Floreasca, Alex a dat drumul la muzică la maximum și a făcut o petrecere alături de prietenii lui. Vecinii au fost deranjați de gălăgie și au chemat Poliția.

Alex Dobrescu a primit un avertisment în valoare de 100 de lei. Două echipaje de Poliție s-au deplasat la fața locului pentru a calma spiritele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete