Cristian Boureanu, în lacrimi în emisiunea lui Denise Rifai. Ce a spus despre mama lui: „Era o femeie severă, râdea foarte mult”

Cristian Boureanu a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Omul de afaceri a povestit despre relația pe care o are cu Dumnezeu, dar și despre cea cu mama lui, care s-a stins din viață acum mai bien de 20 de ani.

„V-ați dat seama ce așteaptă Dumnezeu de la dumneavoastră?', l-a întrebat Denise Rifai pe Cristian Boureanu în contextul în care nașterea lui a reprezentat un adevărat miracol, dat fiind faptul că mama sa a pierdut 9 sarcini înainte de a-l aduce pe lume.

„Nu. Este una din părerile de rău pe care le am în ultimii 10 ani. Nu reușesc să-mi dau seama exact ce am de făcut, ce fac cu atâtea lucruri pe care le știu și încă mai caut. Un lucru îl știu. Adevărul te va elibera. Mama nu a plecat gravidă în Zambia, a rămas gravidă în Zambia, pentru că au stat 2 ani acolo. Întâmplător, acolo, când s-a dus să avorteze, i s-a spus că e o problemă care poate fi rezolvată. Așa că nimic nu este întâmplător în viață. Mai caut. Am răbdare. Și până la urmă mai e un lucru pe care l-am constatat și cred că a fost unul din secretele vieții mele fericite, pentru că eu am fost un om fericit și sunt un om fericit, în ciuda multor probleme pe care le am. Viața trebuie trăită la timpul prezent și întotdeauna să știi că s-ar putea să fie mai frumoasă călătoria, decât destinația. Trebuie să fii, acolo unde ești, cu toată ființa ta', a răspuns Cristian Boureanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, conform wowbiz.ro.

Cristian-Boureanu_40-de-intrebariSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cât despre mama lui, el nu crede că aceasta ar fi atât de mândră de el, dacă ar mai trăi. Ea a murit în 1996. „Cred că mama nu ar fi mândră de mine foarte tare. Aveam o comunicare greoaie cu mama. Era o femeie severă, râdea foarte mult, dar era foarte severă. Probabil așa am fost și eu cu copilul meu, extrem de sever, dar întotdeauna distracție, glumă, trebuia să se facă.

Pe de altă parte, mama ar fi fost mândră de un lucru: că eu am învățat să fiu fericit. Ea nu a fost o femeie fericită. Și la mama m-am gândit acum un an, când am hotărât să încep să mă pun pe mine pe primul loc. Pentru că viața nu știi cât de lungă este.”, a mai spus Cristian Boureanu, în emisiunea amintită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete