Cristi Brancu, dezvăluiri despre căsnicia sa cu Oana Turcu: „E o chestiune de timp”

Cristi Brancu și Oana Turcu formează unul dintre cele mai trainice cupluri din lumea mondenă a României. Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani, însă dragostea lor pare să înflorească pe zi ce trece mai mult.

Cristi Brancu a făcut o schimbare în cariera sa. Și-a dat demisia din trustul Intact în 2020, însă telespectatorii îl pot urmări în emisiunea Exclusiv VIP, dar la Prima TV. De asemenea, soția sa, Oana Turcu, are o rubrică de frumusețe la Exclusiv VIP, ceea ce înseamnă că vor lucra din nou împreună. La lansarea grilei de toamnă a postului Prima TV, cei doi au fost unul lângă celălalt, iar Cristi Brancu a făcut câteva declarații despre ce înseamnă partenera sa de viață atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

„Soția mea este cu mine în seara aceasta, chiar aici în spate. În spatele fiecărui bărbat, asta cu siguranță trebuie să spunem, se află o femeie deșteaptă. Dacă nu se află o femeie deșteaptă, e o chestiune de timp, până apare o femeie deșteaptă și dacă nu e o femeie deșteaptă, trebuie să se întrebe bărbatul de ce nu e femeia deșteaptă lângă el. Dincolo de asta însă, Oana este un om cu experiență de 30 de ani și ea în televiziune și am lucrat foarte mult împreună.

Ideile ei sunt foarte bune, cum vedem în fiecare săptămână pe zona de frumusețe și întotdeauna o idee bună, mai ales când vine din toată inima, pentru că ea este cea care iubește necondiționat acest show, pentru că mă iubește pe mine și eu, de asemenea, și nimic nu este mai frumos, decât să facem lucruri împreună și asta doresc tuturor care ne urmăresc în acest moment', a mărturisit Cristi Brancu într-un interviu acordat celor de la Spectacola.

Prezentatorul TV este convins că la Prima TV va avea parte de o experiență foarte interesantă, de oameni de calitate și va reuși să crească audiența prin lucruri frumoase și decente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete