Cristi Borcea, tuns și pensat în închisoare de deținuți. Cum se îngrijea: „Acid hialuronic fiole comandam, ce ziceai aia îți aducea”

Cristi Borcea a fost în închisoare din martie 2014 până în iulie 2018. Omul de afaceri a povestit acum cum era viața lui la penitenciar, cum se îngrijea, dar și ce sarcini avea zilnic de îndeplinit.

Invitat în podcastul „Tare de tot', moderat de Viorel Grigoriu, Cristi Borcea a vorbit despre anii petrecuți în închisoare. S-a acomodat printre deținuți, cu unii avea și o relație foarte bună, căci aceștia erau cei care îl tundeau, îl pensau.

Și acolo omul de afaceri era foarte atent la fizicul lui, se dădea cu creme hidratante, iar de acasă cerea fiole cu acid hialuronic. Când obținea vreo permisie, apela și la ajutorul medicului estetician, pentru unele intervenții la față.

„M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo.

Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie. Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac.

Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile', a dezvăluit Cristi Borcea, în cadrul podcast-ului „Tare de tot', moderat de Viorel Grigoriu.

cristi-borcea-interventii-estetice-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cristi Borcea, viața în penitenciar: „Dacă nu muncești acolo, nu beneficiezi de un regim mai bun'

În închisoare, el a împărțit celula cu Victor Becali și Giovanni Becali. Celor trei nu le era rușine să gătescă, să spăle vasele, să dea cu mătura sau cu mopul. „Am dormit cu Victor în aceeași cameră 4 ani cred. Giovanni s-a eliberat mai devreme. Eu eram cu spălatul, Victor cu mâncarea, fiecare făcea ceva. Spălam vasele, rufele aveam mașină. Am sta vreo 7 luni, opt luni, unde mă sculam la 5 jumate dimineața, măturam holul secției și unde stătea jandarmul și după dădeam cu mopul.

M-am specializat, sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii. Dacă nu muncești acolo, nu beneficiezi de un regim mai bun, să te duci de la închis la semi-deschis, de la semi-deschis la deschis, nu beneficiezi de puncte să pleci în permisie. Prima permisie am avut-o după aproape un an', a mai spus omul de afaceri.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete