Cristi Borcea a pus-o pe Mihaela Borcea înaintea Valentinei Pelinel. Decizia luată acum de omul de afaceri

Cristi Borcea își dedică tot timpul lui familiei pe care o are cu Valentina Pelinel, dar și afacerilor pe care le are. Recent, omul de afaceri a luat o decizie importantă pentru hotelul lui de pe litoral, din stațiunea Olimp.

El a numit-o din nou, pentru următorii ani, pe Mihaela Borcea, fosta lui soție, administrator unic al hotelului din Olimp.

„Se prelungeşte mandatul administratorului unic – Borcea Mihaela-Mariana – de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027. Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA. De asemenea, pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului', se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial.

mihaela-borcea-hotel-olimp-cristi-borcea-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Astfel, prima soție a lui Cristi Borcea deţine 947.229 de acţiuni, ceea ce înseamnă 21,035% din capitalul social şi drepturile de vot. În felul acesta rămâne ca și până acum unicul administrator al hotelului de 3 stele din stațiunea Olimp.

Conform Fanatik, hotelul lui Cristi Borcea din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale). O noapte de cazare în hotel costă de la 325 de lei și poate ajunge până la 710 lei, totul în funcție de camera aleasă.La sfârșitul lunii august, prețurile ar fi mai mici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete