Crina Abrudan, apărată de soț după ce a fost jignită de Mihai Zmărăndescu la Survivor 2023: „Ea a intrat în toate certurile”

Crina Abrudan a fost ținta acuzațiilor lui Mihai Zmărăndescu la Survivor România 2023. El a propus-o pentru eliminare din cauza comportamentului, însă soțul ei, Gabi Popescu, fost fotbalist, îi ia apărarea.

Mihai Zmărăndescu și-a dorit ca Faimoasa Crina Abrudan din echipa lui să fie eliminată de la Survivor 2023 după nici o lună de concurs. „Eram sigur că Crina nu va putea dormi în seara asta, pentru că am votat-o eu', a spus Mihai Zmărăndescu, care e luptător MMA și băiatul celebrului Cătălin Zmărăndescu.

„Eu nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc'

„Votul meu nu a fost sportiv, a fost social, pentru că ea, de când a venit aici, a intrat în toate certurile, iar pe mine mă deranjează și mă bruiază psihic chestia asta. Eu, spre deosebire de tine Crina, nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc', a comentat Faimosul.

Prin transmisiune live în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Gabi Popescu i-a luat apărarea soției lui. El a fost foarte deranjat de atitudinea lui Mihai Zmărăndescu față de soția lui.

„În comparație cu un sportiv, o fată care a citit de pe prompter și a prezentat știri sportive cred că se descurcă foarte bine. Contracandidatul care va fi cât de curând. Pe lângă toate comentariile pe care le-a avut acest băiat, m-au deranjat unele simple: atunci când au avut proba în care Crina, cu Iftimoaie și cu DOC trebuiau să sprijine acele suporturi, ca acest băiat să treacă de pe o platformă pe alta.

Ei, la acea probă, băiatul ăsta o certa pe Crina că nu poate să-i țină suportul. Păi, cum să țină suportul o fată de 45 de kilograme unui băiat de 135 de kilograme, este destul de greu. Problemele sunt de mult, nu de ieri, de astăzi', a explicat Gabi Popescu, conform protv.ro.

gabi-popescu-crina-abrudan-survivorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Și a continuat: „Eu, ca bărbat, mă lupt cu bărbații, nu cu femeile. Nu mi se pare normal să te iei de femei. (…) Crina merită să meargă mai departe în concursul acesta, mai are multe de demonstrat, atât Crina, cât și toate fetele din concurs. Eu cred că femeile se vor mobiliza și vor arăta ce pot de acum încolo', a mai spus el.

Gabi Popescu și Crina Abrudan, fosta prezentatoare de știri, sunt împreună din 2008, iar în 2017 s-au căsătorit. Cei doi nu au copii împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete