CRBL se mută în România cu chirie, după ce a vândut tot să locuiască în Spania: „Am făcut demersurile”

CRBL și-a vândut toate proprietățile să se mute în Spania, iar acum a luat decizia să se întoarcă în România împreună cu familia sa. Fostul concurent de la „Survivor România' va sta cu chirie.

Timp de 6 ani a locuit în Spania, iar acum a luat decizia să se întoarcă în țara natală. CRBL s-a consultat cu soția sa, dar și cu fiica și au decis împreună să se mute înapoi în România. Partenera artistul își va deschide o școală de dans în București.

„Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat', a declarat CRBL la PRO TV.

Alessia, fiica artistului, va merge la aceeași școală la care a mers înainte să plece din țară, însă este nevoită să dea anumite teste acum. „Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală', a spus CRBL despre fiica lui în vârstă de 12 ani.

crbl romaniaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fostul concurent de la „Survivor România' are în colecție o pereche de adidași care valorează acum 17.000 de euro. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a povestit despre întoarcerea sa acasă.

„Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro. Am rămas șocat. A crescut peste ani. Se întâmplă lucruri când păstrezi. Eu i-am cumpărat second, oricum. Că nu-i găseam nici eu când i-am cumpărat, acum vreo 6 ani. Am dat 400 de euro pe ei și acum sunt 17.000', a susținut CRBL.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete