Cove, în culmea fericirii. Ce mărturisire i-a făcut fiul său în vârstă de 13 ani?

Cove este unul dintre cei mai simpatici, carismatici și amuzanți prezentatori TV. Dincolo de cariera sa din televiziune, actorul este și tată. Aceasta are doi băieți, iar recent fiul său cel mare i-a făcut o mărturisire care l-a făcut extrem de fericit.

Gabriel Coveșeanu sau Cove, cum îl cunosc telespectatorii, a acordat recent un interviu în care a declarat că fiul său care abia a împlinit 13 ani i-a spus că ar vrea să-i calce pe urme și să devină actor. Prezentatorul TV a mărturisit că orice alegere va face, el îi va fi alături necondiționat.

„Băiatul cel mare, Bogdan, tocmai ce a împlinit 13 ani. Și cumva el a ieșit din sfera asta a teatrului pentru copii, nu se mai consideră neapărat copil, suntem așa în zona preadolescentină. Dar mai nou mi-a mărturisit că își dorește să devină actor de talie internațională. Nu vrea totuși un actor aici, în România, el vrea undeva în lumea largă.

Eu îl voi susține în tot ce va dori el să facă. Deocamdată, e un copil și își poate permite să viseze cât mai mult și e bine să viseze cât mai mult. Cel mic, în schimb, face tot felul de măscări, dar nu vrea să le facă într-un grup organizat.', a mărturisit actorul Gabriel Coveșeanu pentru cei de la ego.ro.

În prezent, Cove a fost cooptat de Prima TV într-un proiect care a început în toamna anului trecut. Pe lângă acest lucru, el se bucură acum de ridicarea restricțiilor și de faptul că oamenii pot veni în număr și mai mare la teatru.

„Este, într-adevăr, pentru noi o mare bucurie faptul că putem să jucăm cu sala plină. Avem în lucru câteva spectacole, dar îi așteptăm pe micii noștri spectatori în număr cât mai mare. La spectacolele noastre, o mare parte dintre ele, copiii erau implicați, erau urcați pe scenă.

Iată însă că, odată cu ridicarea restricțiilor, ușor-ușor putem să revenim la ce a fost. Și să nu mai păstrăm acea distanță, copilul să stea cumințel și nemișcat pe scaun și doar să urmărească spectacolul. Acum poate să facă parte din spectacol, lucru care îi bucură nespus pe cei mici.', a mai spus actorul pentru sursa menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete