Costin Mărculescu avea o trăsătură rară de caracter care îl deosebea de ceilalți oameni

A murit fulgerător când nimeni nu se aștepta. Costin Mărculescu, era măcinat de gânduri negre, ardea ca o lumânare pe interior, avea o fire de artist și urma ca anul acesta să publice o carte.

Costin Mărculescu avea o trăsătură rară de caracter care îl deosebea de ceilalți oameni

Prietenii spun despre el că era o persoană ca nimeni alta. Oricine se uită pe contul de Facebook al lui Costin Mărculescu își dă seama de un lucru inedit și extrem de rar în ziua de azi printre oameni: Costin își iubea prietenii, îi aprecia, le ura fiecăruia toate cele bine de zilele lor de naștere și nu uita să posteze poze cu ei amintindu-le tuturor de aniversarea prietenilor lui.

Costin Mărculescu avea un deosebit simț al umorului și era prietenul la care apelai când ceva nu funcționa în viața ta.

Mesajele care curg fără număr pe pagina personală a acestuia sunt copleșitoare. Lumea artistică este pur și simplu șocată de dispariția fulgerătoare a acestuia.

Peste câteva zile, mai exact pe 29 iunie, Costin Mărculescu urma să împlinească 51 de ani. Actorul a iubit teatrul și cinematografia încă din adolescență atunci când a fost remarcat de regizorul Nicolae Corjos care l-a distribuit în Liceenii.

Apropiații spun că acesta avea probleme cu inima, ancheta fiind în plină desfășurare dar cel mai probabil, moartea lui Costin Mărculescu se datorează unui infarct miocardic puternic. Din păcate medicii ajunși în casa actorului nu au putut decât să constate decesul. Acesta era căzut în cadă cu capul în apă, dopul pus, apa inundând mai multe apartamente din bloc.

Foto: facebook

Citeste și:

Nimeni nu a știut că are un fiu! A ținut secretul până acum! „Am tot așteptat momentul potrivit'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete