Cosmina Păsărin, în echipa „Vorbește lumea” de la Pro TV. Ce meserie are vedeta în viața de zi cu zi

Cosmina Păsărin, în echipa „Vorbește lumea” de la Pro TV. Ce meserie are vedeta în viața de zi cu zi

S-a lansat pe micul ecran în show-ul „Vara ispitelor' de la Pro TV, iar acum are 38 de ani. Iată cum arată și cu ce se ocupă Cosmina Păsărin, cea care a intrat în echipa „Vorbește lumea' timp de o săptămână.

Vara a venit cu forțe proaspete în matinalul care aduce energia la cafea, de luni până vineri, de la 10:30. Cove i-a primit alături de el pe Viviana, Theo Rose, Coțofană și Veverița. Acestora li s-au alăturat până acum Sore și Jorge, timp de câte o săptămână.

Vineri, în ultima zi în gașcă, Jorge a lansat un nou single, 'Dont give up', și i-a provocat atât pe cei din platou, cât și pe cei de acasă să danseze alături de el pe Tik Tok. Finalul emisiunii a fost unul încărcat de bucurie după frumoasa experiență, dar și de o surpriză muzicală, acesta cântând alături de Vivi, Theo și Veve piesa 'Super femei'.

De luni, 28 iunie, cea mai tare gașcă a verii are o nouă colegă! Cosmina Păsărin li s-a alăturat celor 5 simpatici pentru a afla alături de ei cele mai interesante informații, pentru a trece împreună cu ei prin cele mai amuzante provocări și pentru a aduce voia bună celor de acasă.

Entuziastă de noua provocare, Cosmina a declarat: „De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca Vorbește Lumea m-a făcut tare fericită. Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!'

Dincolo de micul ecran, Cosmina Păsărin e organizator de evenimente.

Despre viața personală, Cosmina Păsărin a spus recent motivul pentru care este singură la 38 de ani. „Nu bat clopotele de nuntă. Sunt singură, nu am pe cineva. Îmi doresc un partener de viață, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Important este să simți acea chimie pentru el, dar acest lucru nu l-am mai simțit de vreo doi ani. Părerea mea este că, dacă forțezi lucrurile, nu o să meargă nimic', a dezvăluit Cosmina Păsărin, potrivit impact.ro.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete