Coronavirus: Dezvăluiri incredibile făcute de unul dintre pacienții infectați cu COVID – 19!

Alin Goga este primul pacient diagnosticat cu COVID – 19 care a ieșit cu dezvăluiri incredibile.

Cum a aflat că este infectat cu COVID-19? Cum a fost interacțiunea cu medicii? Ce se întâmplă cu familia lui? Care sunt simptomele coronavirusului? Care este tratamentul împotriva Coronavirusului? Despre toate a vorbit într-un interviu pentru evz.ro.

Alin Goga a început să se simtă rău după ce s-a întors dintr-o delegație la Stuttgart. „Am călătorit la Stuttgart, și acolo este cea mai mare comunitate de italieni din afara Italiei. Am revenit în România pe data de 2 martie, iar de pe data de 4 martie am început să am dureri musculare. Se simțeau ca și o febră musculară. După durerile musculare am început să mă simt ca și când aș fi fost bătut, după care am început să am frisoane și febră. Am avut în prima fază 38 de grade, iar mai apoi și 39 cu 2. Apoi am început să tușesc, dar acum nu prea mai tușesc’, a declarat Alin Goga, pacientul cu numărul 37 din România infectat cu coronavirus.

Tratat cu Nurofen și Paracetamol, în spital, bărbatul declară ușor îngrijorat că nimeni nu l-a întrebat cu cine a intrat în contact în toată perioada aceasta, cât despre familie, aceasta nu a fost testați. ‘Nu a venit nimeni să mă întrebe cu cine am luat legătura și nimeni nu m-a întrebat pe unde am umblat. De asemenea, soția mea și copiii mei nu au fost anunțați, nu le-au fost recoltate analize. Nu le-a zis nimeni să nu iasă din casă.

Eu cu ei am trăit câteva zile, după ce m-am întors. Eu am fost cel care azi, din spital, am luat legătura cu părinții colegilor de școală a copiilor mei și le-am spus ca am fost infectat cu Coronavirus. Mă așteptam ca autoritățile să se miște mai repede’, a declarat Alin Goga pentru sursa mai sus menționată.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate