Cornel Palade, declarații incomode după „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „A fost greu cu oamenii”. Ce spune despre Bia Khalifa, cea care l-a înjurat

Cornel Palade a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Actorul a așteptat să fie întrecut la o probă pentru a fi trimis acasă. Acum, după concurs, el a făcut dezvăluiri despre tot ce i s-a întâmplat acolo.

„A fost greu, a fost foarte greu acolo. Greu cu mâncarea, greu cu oamenii. Cu Mara Bănică m-am înțeles bine acolo. Este o fată de calitate, același sentiment de respect și de simpatie pe care îl are față de mine același îl am și eu.

Nu știu dacă o să mă mai duc acolo vreodată. Dumnezeu știe dacă o să se mai întâmple asta, o să văd, o să mă mai gândesc. Cine știe atunci când o să mă sune cineva și o să îmi propună un lucru asemănător ce o să spun. Acum pot să îți zic ceva și peste două luni mă pot răzgândesc. Când am spus greu cu oamenii m-am referit la faptul că până îi cunoști durează ceva timp', a declarat Cornel Palade pentru click.ro.

„În timpul liber jucam fazan cu toată lumea, că să treacă timpul mai ușor. M-am înțeles foarte bine cu Cristi Mitrea la acel joc, chiar am lucrat bine împreună. Eu sunt un tip care se poate înțelege cu toată lumea, însă, iată că cu unii dintre ei nu m-am putut înțelege. Mâncarea este o ciudățenie. Este ușor să te uiți la acele lucruri pe care trebuia să le mânânci. Mai greu este să le mănânci. Sunt iuți. Au tot felul de gusturi', a mai spus el.

cornel-palade-dupa-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Și despre Bia Khalifa, care l-a înjurat, a făcut declarații. „Bia Khalifa este o fată care are un mic în minte ce îi spune odată să vorbească frumos, o dată să vorbească urât. Este greu cu ciudățeniile!', a declarat actorul, pentru Click!.

Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade

Conflictul celor doi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici a început de la un vas nespălat. Bia Khalifa nu s-a mai putut abține și l-a înjurat pe Cornel Palade. „Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul, a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii.

Ulterior, aceasta a început jignirile la adresa lui Cornel Palade. „Spune în p… mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu! Te credea în primele zile, nu acum, i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade, care a reacționat: „Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât.

Bia Khalifa nu s-a oprit și a continuat cu jignirile. „Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete