Consultatii gratuite la ONGFest 2010

Copiii care viziteaza standul Fundatiei Sensiblu vor primi premii pentru participarea la concursurile desfasurate la stand, in timp ce parintii vor primi catalogul „Primii 3 ani” cu sfaturi de ingrijire si sanatate pentru cei mici.

Se vor acorda consultatii gratuite si inscrieri la medicii de familie pe loc pentru vizitatorii ONGFest care sunt interesati de starea lor de sanatate si vin la standul Fundatiei Sensiblu. Acestia primesc, prin tragere la sorti, cupoane de consultatie gratuita la unul din medicii specialisti (gastroenterologie, ginecologie, endocrinologie sau dermatologie) sau la medici de familie din cadrul Clinicilor Anima Titan si Victoriei.

Vizitatorii standului se vor putea inscrie de asemenea la medicii de familie parteneri pe loc, in cadrul targului. Specialistii Sensiblu vor efectua teste de dermoanaliza, iar personalul calificat de la Clinica Anima va masura tensiunea si indicele masei corporale (IMC) al persoanelor interesate.

Vizitatorii ONGFest vor primi premii din partea Sensiblu: produse de ingrijire de la Herbosophy si inimi antistres la standul 25, unde se afla simbolul campaniei de strangere de fonduri pentru sectia de chirurgie infantila a Spitalului Marie Curie. Pentru cei care vor sa sustina in continuare sectia de cardiologie pediatrica de la Marie Curie se vor face donatii la urna campaniei „Deschide-ti inima catre copii”.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri