Concurenții de la „Casa iubirii”. Ce spune Andreea Mantea despre ei: „Am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a-şi găsi dragostea”

Pregătirile pentru lansarea reality show-ului „Casa iubirii' la Kanal D au intrat in linie dreaptă, iar Andreea Mantea, prezentatoarea acestei emisiuni atât de aşteptate de publicul larg, este nerăbdatoare să vină în faţa telespectatorilor, alături de concurenţi.

Pe unii dintre ei i-a cunoscut deja şi a fost impresionată de simplitatea şi intenţia lor curată de a raspunde provocării unei calatorii care ar putea să le schimbe viaţa. „Când sufletul pereche e atat de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătura, de ce nu, pe viaţă. Am vorbit cu câtiva dintre viitorii concurenţi de la şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea.

Şi cred că atunci când îţi doreşti sincer, din toată inima ca ceva frumos să se întâmple în viaţa ta, universul colaboreaza cu tine, îţi deschide porţi nebănuite. Îi aştept cu drag pe aceşti tineri să mi se alăture, sper ca ei să vadă în mine un om apropiat, care îi va ghida pe acest drum sinuos, dar atat de frumos!', a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului.

Despre „Casa iubirii', noua emisiune de la Kanal D

Producţia „Casa iubirii', realizată de Kanal D, va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă, menit sa raspundă nevoilor reale ale concurentilor. Construcţia este unică în România si a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii complexe.

Andreea Mantea vă invită să fiţi cu sufletul alături de concurenţii din „Casa iubirii', locul unde emoţiile uriaşe si întâmplările cotidiene din viaţa concurenţilor te vor cuceri. Reality show-ul va începe, în curând, la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete