Concurenta de la X Factor care reînvie hitul anilor ‘80 „Fericirea are chipul tău”, melodia Mihaelei Runceanu

LIA a lansat „Fericirea are chipul tău', într-o colaborare cu CS84. Îndrăgita melodie a Mihaelei Runceanu, „Fericirea are chipul tău', înregistrată în 1989, capătă noi valențe. Această nouă versiune aduce emoții care te vor face să dansezi și să visezi la trecut, în timp ce îți creezi noi amintiri.

„Fericirea are chipul tău' a reușit să treacă testul timpului, iar cu această nouă formă LIA împreună cu CS84 își propun să îi readucă din popularitate, în timp ce se adaptează la noile sound-uri. Păstrând emoțiile variantei originale, noua versiune include sunetul specific perioadei anilor ‘80 pe un beat actual, vocea LIEI fiind un mix de putere și sensibilitate.

„Este o onoare pentru mine să cânt melodia Mihaelei Runceanu și sper ca varianta propusă de mine a piesei Fericirea are chipul tău să stârnească interesul celor care poate nu sunt familiarizați cu muzica și cariera acesteia. Viața Mihaelei Runceanu este o adevărată poveste care merită să fie auzită pentru a înțelege ce înseamnă curajul, frica și dorința de libertate', a povestit LIA.

Despre LIA

LIA este artista care aduce un proiect unic pe scena muzicală din România, prin intermediul reinterpretărilor și compozițiilor aduse direct din anii ‘80. Prima piesă lansată de LIA a fost „În urma ta', fiind urmată de o colaborare inedită alături de actorul Adrian Nartea pentru „Aleea din colț'.

În continuare, LIA pregătește proiecte care au ca temă principală nostalgia. Acest sentiment este readus în atenție de artistă prin fiecare piesă pe care o semnează.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete