Comicii anului 2009

will smithWill Smith
Nu e de mirare ca publicatia „Newsweek“ l-a numit „cel mai puternic actor al Planetei“, avand in vedere ca este singura persoana din istoria cinematografiei ale carei filme (opt dintre ele consecutive: „Men in Black II“, „Bad Boys II“, „I, Robot“, „Shark Tale“, „Hitch“, „The Pursuit of Happyness“, „I Am Legend“ si „Hancock“) au avut incasari de peste 100 de milioane de dolari.

Smith a mai doborat un record in 2005, intrand in Cartea Recordurilor pentru ca, intr-o singura zi, a participat la premierele a trei filme de-ale sale. In plus, Barack Obama a afirmat ca, daca se va face un film despre viata sa, i-ar placea ca rolul sau sa fie interpretat de Smith pentru ca „Smith are urechile potrivite“, dar si toate elementele necesare pentru un star de cinema.

Rolurile care l-au consacrat au fost cele din „Independence Day“ si „Men in Black“, in ultimul refuzand initial sa apara. Un alt rol refuzat de Smith in favoarea filmului „Wild Wild West“ este cel al lui Neo, din „Matrix“, interpretat de Keanu Reeves. Alaturi de actorie, un rol important in cariera artistului il ocupa muzica. Astfel, unele dintre melodiile pe care le-a interpretat Smith au devenit coloane sonore ale filmelor in care a jucat. In prezent lucreaza la filmul "Old boy" in regia lui Steven Spielberg.

Charlie Sheen

Charlie Sheen
Provine dintr-o familie de actori, cu un tata celebru, Martin Sheen, si alti trei frati care-i calca pe urme, Emilio, Ramon si Renée Estevez. Nu e doar actor de comedie, insa rolurile pe care cei mai multi le tin minte sunt legate de acest domeniu („Formidabilul“, „Formidabilul II“ sau „Scary Movie“ fiind doar trei dintre acestea).

Pasionat de actorie si baseball, Sheen a inceput sa descopere placerea de a juca inca de mic, cand isi insotea tatal pe platourile de filmare. Ascensiunea lui s-a produs rapid, insa a fost marcata de perioade in care Sheen s-a dovedit a fi mai interesat de droguri si aventuri amoroase decat de cariera. In cele din urma a revenit, dar in televiziune.

A fost ales sa-l inlocuiasca pe actorul Michael J. Fox in serialul „Orice e posibil“, interpretare care i-a adus un Glob de Aur, si a primit un rol in serialul „Doi barbati si jumatate“. Potrivit publicatiei „TV Guide“, cea care a realizat topul celor mai bine platite vedete de televiziune, Sheen ocupa prima pozitie, cu un salariu de peste 800.000 de dolari pentru un episod din „Doi barbati si jumatate“.

Datorita succesului, serialul „Doi barbati si jumatate“ a ajuns la seria numarul 7, putand fi vizionat in Romania inca de pe data de 21 septembrie 2009.

 

 

Martin LawrenceMartin Lawrence
Toate rolurile sale sunt legate de zona comediei, incepand de la primul personaj important din sitcomul „Martin“ (difuzat de Fox Tv timp de cinci ani) pana la cele mai recente productii ale sale.

Majoritatea filmelor in care a jucat sau a participat in calitate de producator au ocupat primele pozitii in clasamente, printre acestea numarandu-se „Bad Boys“ si „Bad Boys II“, „Big Momma’s House“ sau „Wild Hogs“ (unde i-a avut ca parteneri pe John Travolta, Tim Allen si William H. Macy). Martin Lawrence este cunoscut si pentru activitatea sa in stand-up comedy, vanzarile albumului sau, „You Are Crazy“, dovedind ca este una dintre acele persoane care se pricep foarte bine sa-i faca pe ceilalti sa rada cu lacrimi.

In 2009 Martin are in derulare trei proiecte cu compania Runteldat. Asteptam cele trei comedii savuroase!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete