Codin Maticiuc, de la crai de Dorobanți la băiat de casă necăsătorit: „Ne-am dus la biserică și”

Codin Maticiuc este una dintre persoanele publice prezente la mai toate evenimentele mondene. În trecut, și-a căpătat porecla de „crai de Dorobanți’ sau „băiat de bani gata’ din cauza aparițiilor sale în cele mai extravagante locuri și a sumelor fabuloase pe care le cheltuia.

În ultima perioadă, Codin Maticiuc s-a făcut băiat de casă. Se bucură de micuța lui Smaranda și de băiețelul iubitei sale și se implică în activitatea fundației familiei sale, a scris cărți și a jucat în filme, reușind astfel să-și construiască propria avere.

Codin Maticiuc a câștigat simpatia multor oameni datorită proiectului său de suflet #spitalepublicedinbaniprivați, proiect în care și-a depus întreaga energie și pare neobosit. Cât despre viața personală, el a fost discret și aparițiile alături de mama fetiței lui au fost rare. Motiv pentru care mulți s-au întrebat de ce nu se căsătoresc. Ei bine, Codin Maticiuc a oferit răspunsul într-un interviu acordat recent.

„Nu mă însor, păcatele mele. Nici ea nu vrea. Nu ne plac petrecerile astea. Ne plac petrecerile alea la care chiar te distrezi, nu unele unde ai o mie de obligații. Noi, de exemplu, la Smaranda nu am făcut botez, nu am făcut petrecere. Ne-am dus la biserică și am venit acasă cu nașii. Aia a fost', a declarat Codin Maticiuc pentru ego.ro.

Cu toate acestea, el nu este împotriva căsătoriei, însă este de părere că la o nuntă mirii sunt extrem de stresați și nu se pot bucura de adevărata distracție.

„Maximum de centrul atenției pe care mi-l permit este când îmi fac ziua de naștere, din când în când. Iar acolo pot să mă duc îmbrăcat cum vreau, în pantaloni scurți. Mai stăm o tură. Dar nici nu spun NU, că nu e ca și cum sunt împotrivă. Dacă îmi cere Smaranda că visează o nuntă și vrea mai repede, o iau repede pe mami să vadă cum este o nuntă. Ce mare lucru, că nu sunt atât de împotrivă?', a mai spus inițiatorul celui mai mare proiect care renovează spitalele publice din România.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete