Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, îmbrăcate la fel la proces! Ce s-a întâmplat: „S-a încercat împăcarea de mai multe ori”

Ieri, Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu s-au prezentat la Tribunalul din Constanța, unde au avut o nouă înfățișare în procesul de defăimare. Au surprins cu aparițiile lor, dar și cu dezvăluirile făcute.

Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău, și Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, au avut a doua înfățișare la procesul de defăimare. Cele două vedete au surprins, căci au apărut îmbrăcate aproape la fel, în trench-uri negre, din piele.

Au avut chiar și părul prins la fel, în coc.

Interesant a fost și ce s-a întâmplat în sala de judecată, în spatele ușilor închise. Avocata Biancăi Drăgușanu a dezvăluit totul. „A menționat că nu a jignit-o cu nimic. Am fost surprinși, cred că am fost surprinși toți cu privire la acest aspect. Doamna președinte a insistat în sensul de a se împăca părțile.

Doamna Drăgușanu a insistat că s-a încercat împăcarea de mai multe ori din partea dânsei, dar nu a avut niciun succes. Nici astăzi nu am avut niciun succes în ceea ce privește această stingere a unui conflict în mod amiabil. Mijloacele de probe au fost înregistrările, precum și diverse materiale de presă publice, pe care le știe toată lumea.', a declarat avocata Biancăi Drăgușanu, conform spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu conflict Bianca DrăgușanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Înainte de proces, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații despre scandalul cu Bianca Drăgușanu. A spus că ea nu a jignit-o deloc pe Bianca Drăgușanu, care îi cere 50.000 de euro drept daune morale.„În 22 de ani, eu nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni și nimeni nu a avut un conflict cu mine. Înțelegeți? Niciodată în viața asta. Cum vă explicați acest conflict? Când această persoană are conflicte de când a apărut pe TV. Ba cu X, cu Y, cu Z, dacă răsfoiți, aflați. Cum s-a nimerit tocmai acum? Ce vorbim aici?

Eu nu am avut niciun conflict cu nimeni și am martori, chiar și cei de acasă. Nu a jignit pe nimeni, nu am rănit pe nimeni, am fost respectuoasă', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete