Claudia Pătrășcanu și-a achiziționat un apartament în București. Ce planuri are fosta soție a lui Gabi Bădălău: „Am vrut să avem un loc al nostru”

Claudia Pătrășcanu a anunțat mândră că și-a cumpărat un apartament în București. Fosta soție a lui Gabi Bădălău nu are de gând să se mute din Constanța, acolo unde și-a construit vila mult dorită.

După ce și-a găsit casa visurilor sale în Constanța anul trecut, Claudia Pătrășcanu a anunțat achiziția unui apartament cu trei camere în București. Deși se află în plin proces de amenajare a acestuia, artista nu are în plan să se mute definitiv în Capitală, preferând să rămână în vila sa din Constanța alături de cei doi băieți ai săi.

Motivația din spatele acestei noi achiziții este oferirea unei alternative de locuință în București, permițându-i să se simtă ca acasă atunci când vizitează orașul. Însă, Claudia Pătrășcanu a clarificat că stilul de viață relaxat și liniștea pe care o găsește în Constanța sunt factori care o țin ancorată acolo, făcând-o să nu ia în considerare o mutare definitivă în Capitală.

„Mă ocup de amenajarea apartamentului din București, sunt pe ultima sută de metri cu designul și curățenia. Până se întorc copiii din vacanță vreau să fie totul pus la punct așa cum și-au dorit ei camera. Nu ne mutăm în București, dar am vrut să avem un loc al nostru și acolo, ca să nu mai stăm prin hoteluri și să înnoptăm atunci când venim aici, ci să ne simțim ca acasă', a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Claudia-Patrascanu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 13)

În ceea ce privește cariera sa, Claudia Pătrășcanu are planuri ambițioase. Ea se pregătește să filmeze un nou videoclip săptămâna viitoare și este extrem de entuziasmată de proiectele sale profesionale. Mai mult decât atât, artista se implică și într-un proiect pentru copii, lucrând din greu la deschiderea unui loc de joacă în Constanța.

„Săptămâna viitoare filmez un nou video și mai am câteva probe de făcut la ținuta pe care o voi purta. Nu am timp să stau. Pentru mine, relaxarea înseamnă să trăiesc fiecare zi frumos, să mă simt utilă și să-mi bucur sufletul cu realizări frumoase', a mai zis ea.

Și a continuat: „Următoarea mea realizare va fi un proiect la care am visat mult și pentru care copiii mei au insistat să-l avem în Constanța. Este un loc de joacă pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. O să fie un proiect cum nu este în Constanța. Copiii din Constanța nu vor mai fi nevoiți să meargă până la București pentru a se distra așa cum își doresc'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete