Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre vacanța la Paris, unde a fost și Gabi Bădălău: „Am fost cu iubirile mele, el le-a făcut o surpriză copiilor”

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre vacanța la Paris, unde și-a făcut apariția și Gabi Bădălău, fostul ei soț și tatăl copiilor ei. Acum a spus că omul de afaceri a mers în vacanță după ei pentru ei surprinde pe micuți, pentru a le face o bucurie.

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au hotărât să îngroape securea războiului pentru binele copiilor lor și au plecat împreună într-o vacanță de neuitat în Franța. Cei doi foști soți au petrecut timp de calitate cu băieții lor în Paris, surprinzând fanii cu imagini impresionante postate pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu a publicat fotografii alături de cei doi băieți la celebrul stadion al echipei PSG, unul dintre punctele de atracție majore pentru fanii fotbalului. Într-o postare emoționantă, cântăreața și-a arătat bucuria de a petrece timp prețios alături de copii într-un loc atât de special.

Gabi Bădălău nu s-a lăsat mai prejos și a postat și el o imagine cu copiii, tot de la stadionul PSG, arătând că, în ciuda trecutului tumultuos, poate fi un tată prezent și implicat în viața micuților săi.

Acum, Claudia Pătrășcanu a declarat că Gabi Bădălău le-a făcut o surpriză copiilor și a apărut la Paris, nu a fost de la început alături de ei în vacanță.

„Nu mi-am găsit iubirea în Paris, cum zice melodia. Dar am fost cu iubirile mele (n.r. băieții ei și a lui Gabi Bădălău). În timpul ăsta, cât am fost eu plecată în Paris, au tot apărut pe aici discuții, pe TikTok, media, că aș fi plecat cu Gabi la Paris.

Nu, vă spun că vacanța asta trebuia să fie de anul trecut, iar la Paris am plecat cu cei doi băieți ai mei și cu Cristina, prietena mea de suflet. Iar la Paris, Gabi s-a gândit să le facă o surpriză copiilor noștri și a venit în penultima zi, în a treia zi. Deci noi am stat patru zile', a mărturisit Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare, conform Spynews.

„Așa că nu mai fiți răutăcioși, unii dintre voi, nu toți, eu mai citesc mesajele voastre. Nu știu dacă neapărat să zic că mă simt datoare să vă răspund, norocul meu este că sunt un om care știe de glumă, care nu pune la suflet și iau lucrurile așa cum vin', a adăugat artista.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu vacanță Paris (6)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Claudia Pătrășcanu are iubit

Claudia Pătrășcanu este acum într-o relație cu un bărbat din Constanța. Recent, Gabi Bădălău a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre viața amoroasă a fostei sale soții. El a dezvăluit că Claudia și-a prezentat noul partener celor doi copii ai lor.

„E la Constanța, fac 3 ore dus, 3 ore întors, adică de-asta am și eu fosta și mă tot rog de ea și i-am pus tot la dispoziție să vină la București, să-i iau o casă cum vrea ea, nici eu să nu pot s-o vând, nici ea să nu poată s-o vândă. Să aibă o anumită siguranță, unde eu să plătesc bone, mașină, activitățile extrașcolare ale copiilor, școlile private, doar să am copiii mai aproape, să fiu implicat în viața lor (…) 

Și nu am reușit, probabil, ea are o relație acolo cu un domn din Constanța și probabil și ăsta e un impediment pentru care ea nu vrea să facă pasul să se mute în București’, a spus Gabi Bădălău.

Nasrin Ameri a întrebat: „Copiii tăi, dacă îmi permiți să te întreb, l-au cunoscut?’.

„Da, da! Din câte am aflat, acel tip e un tip foarte OK, care se poartă civilizat cu Claudia și cu copiii. Mi-ar fi plăcut să-l cunosc, nu l-am cunoscut, mi se pare OK ca să știu copiii mei în preajma cărui bărbat stau’, a mai spus omul de afaceri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete